sx-konsoli-ja-levari.png
ääni (3007 kpl) -> äänirasiat & neulat -> äänirasiat

ORTOFON OM PRO äänirasia ja neula on ammattilaisen tai harrastajan valinta vaativaan clubikäyttöön! Tämä paketti .


Toimitus VAIN
7,90€
ORTOFON OM PRO äänirasia ja neula on a, discoland.fi
ORTOFON tno: 21125

OM PRO äänirasia ja neula on ammattilaisen tai harrastajan valinta vaativaan clubikäyttöön! Tämä paketti pitää sisällään concorde pro OM äänirasian sekä 1kpl neulan!


Tilaa arkisin ennen klo 14.00, lähetys samana päivänä!
Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 2.7 /kk. .
Share/Bookmark

Varastossa

Helsinki: 2

Meidän hintamme!

45.00

norm. 59.00€

Lisätiedot


CONCORDE PRO OMGeneral purpose model for scratch and back-cueing

Great performance and durability as to basic scratch and back-cueing is what the Pro is known for. It has a good quality spherical stylus, a rock-solid cantilever, and serves general purposes well.
The Pro is the logical alternative to the more expensive expert carts. It offers both reasonable output and high sound quality which is, in fact, all there is needed to entertain an audience.

The Pro Series of cartridges provides a great balance of sound quality with tracking ability, for virtually any style of music. With flat, transparent sound across the spectrum and excellent handling ability, the Pro Series represents one of the longest running values in DJ cartridges.


TECHNICAL DATA CONCORDE PRO OM

- Output voltage at 1000 Hz, 5cm/sec. 5 mV
- Channel balance at 1 kHz 2 dB
- Channel separation at 1 kHz 20 dB
- Channel separation at 15 kHz 15 dB
- Frequency range 20-20.000 Hz
- Frequency response 20-18.000 Hz + 3 / - 2 dB
- FIM distortion at recommended tracking force, DIN 45.542 < 1%
- Tracking ability at 315Hz at recommended tracking force 70 µm
- Compliance, dynamic, lateral 7 µm/mN
- Stylus type Spherical
- Stylus tip radius R 18 µm
- Equivalent stylus tip mass 0,5 mg
- Tracking force range 3,0-5,0 g (30-50 mN)
- Tracking force, recommended 4,0 g (40 mN)
- Tracking angle 20°
- Internal impedance, DC resistance 750 Ohm
- Internal inductance 450 mH
- Recommended load resistance 47 kOhm
- Recommended load capacitance 200-600 pF
- Cartridge colour, body/stylus Silver/Silver
- Cartridge weight 18,5 g
- Replacement stylus unit PRONäytä enemmän ->

Kuvat

ORTOFON OM PRO äänirasia ja neula on ammattilaisen tai harrastajan valinta vaativaan clubikäyttöön! Tämä paketti pitää sisällään concorde pro OM äänirasian sekä 1kpl neulan!
ORTOFON OM PRO äänirasia ja neula on ammattilaisen tai harrastajan valinta vaativaan clubikäyttöön! Tämä paketti pitää sisällään concorde pro OM äänirasian sekä 1kpl neulan!
ORTOFON OM PRO äänirasia ja neula on ammattilaisen tai harrastajan valinta vaativaan clubikäyttöön! Tämä paketti pitää sisällään concorde pro OM äänirasian sekä 1kpl neulan!

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.