banneri-fenton-bluetooth.png sx-konsoli-ja-levari.png
ääni (3090 kpl) -> äänirasiat & neulat -> neulat

ORTOFON CONCORDE PRO S Varaneula, Sinulle joka haluat aloittaa DJ-toiminnan ei-liian-hintavilla mutta silti kunnollisill.


Toimitus VAIN
7,90€
ORTOFON CONCORDE PRO S Varaneula, Sinull, discoland.fi
ORTOFON tno: 21141

CONCORDE PRO S Varaneula, Sinulle joka haluat aloittaa DJ-toiminnan ei-liian-hintavilla mutta silti kunnollisilla välineillä. Pro S:ssä on elliptinen pää joka kestää kovintakin käyttöä kaikissa tilanteissa, äänenlaadun pysyessä koko ajan korkeana.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 1.5 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

24.90

norm. 37.00€

Lisätiedot


CONCORDE PRO S REPLACEMENT STYLUSEntry-level cartridge for all-purpose use

New DJ? This entry-level cartridge is perfect for newcomers on the DJ scene who want to start off with decent, but not too expensive equipment.
The Pro S has a spherical diamond stylus which minimizes scratching and a solid cantilever which can survive hectic activity at the turntable. No matter what the application, the Pro S provides remarkable versatility for virtually any setting. The sound quality is absolutely not to worry about.

The Pro S is a consistent performer and a fine all-arounder!

Technical specifications

-Output voltage at 1000Hz, 5cm/sec. 5 mV
-Channel balance at 1kHz 2 dB
-Channel separation at 1kHz 20 dB
-Channel separation at 15 kHz 15 dB
-Frequency range at -3dB 20-20.000 Hz
-Frequency response 20-18.000 Hz +/- 2 dB
-Tracking ability at 315 Hz at recommmende tracking force 70 ìm
-Compliance, dynamic lateral 7 ìm/m N
-Stylus type Spherical
-Stylus tip radius R 26 ìm
-Tracking force range 3,0-5,0 g (30-50 mN)
-Tracking force recommended 4,0 g (40 mN)
-Tracking angle 20°
-Internal impedance, DC resistance 750 Ohm
-Internal inductance 450 mH
-Recommended load resistance 47 kOhm
-Recommended load capacitance 200-600 pF
-Cartridge weight 18,5 gNäytä enemmän ->

Kuvat

ORTOFON CONCORDE PRO S Varaneula, Sinulle joka haluat aloittaa DJ-toiminnan ei-liian-hintavilla mutta silti kunnollisilla välineillä. Pro S:ssä on elliptinen pää joka kestää kovintakin käyttöä kaikissa tilanteissa, äänenlaadun pysyessä koko ajan korkeana.
ORTOFON CONCORDE PRO S Varaneula, Sinulle joka haluat aloittaa DJ-toiminnan ei-liian-hintavilla mutta silti kunnollisilla välineillä. Pro S:ssä on elliptinen pää joka kestää kovintakin käyttöä kaikissa tilanteissa, äänenlaadun pysyessä koko ajan korkeana.

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.