Savukone.png
valo- ja erikoisefektit (2678 kpl) -> flexilight -> flexilight

OMNITRONIC Flexilight 19" Racklight Gooseneck, ammattilaisen valinta, räkkiin asennettava LED joutsenkaula valaisin.


Toimitus VAIN
7,90€
OMNITRONIC Flexilight 19
OMNITRONIC tno: 308703

Flexilight 19" Racklight Gooseneck, ammattilaisen valinta, räkkiin asennettava LED joutsenkaula valaisin. Tämän voit helposti asentaa mihin tahansa 19" räkkiin. sisältää koko tarvittavan kiinnitysmateriaalin lukuunottamatta ruuveja. Joutsenkaulan pituus 370mm sekä paketin paino 600g. 1kpl tehokkaita 5W lamppuja sekä virtalähde. Mukana myös on/off katkaisija sekä himmennin räkkirautaan asennettuna. 360 astettä kääntyvä pää.

Osta enemmän ja säästä!
Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 2.5 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Valmistaja: Varastossa

Meidän hintamme!

42.00

norm. 52.00€

Lisätiedot


Flexilight 19" Racklight Gooseneck

•483 mm front panel for rack installation with gooseneck lamp
•38 cm gooseneck, can be rotated in every direction
•360° rotatable head with 12V/5W lamp
•On/off and brightness control
•Head replaceable
•Clamps for fixation of the gooseneck
•Including mounting hardware

Power supply: 12 V AC, 500 mA
Power consumption: 5 W
Dimensions (LxWxH): 490 x 45 x 400 mm
Weight: 800 g
Ecodesign regulation: Yes
Energy efficiency index: None
Rated power: 0.00 W
Energy consumption: 0.00 kWh/1000h
Näytä enemmän ->

Kuvat

OMNITRONIC Flexilight 19
OMNITRONIC Flexilight 19
OMNITRONIC Flexilight 19

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.