Savukone.png
valo- ja erikoisefektit (2674 kpl) -> flexilight -> flexilight

OMNITRONIC Flexilight XLR joutsenkaulavalon virtalähde varustettuna himmentimellä sekä on/off kytkimellä(base) XLR-s.


Toimitus VAIN
7,90€
OMNITRONIC Flexilight XLR joutsenkaulava, discoland.fi
OMNITRONIC tno: 308704

Flexilight XLR joutsenkaulavalon virtalähde varustettuna himmentimellä sekä on/off kytkimellä(base) XLR-socket Base with transformer. Mitat 90 x 20 x 35 mm sekä paino 300g.

Osta enemmän ja säästä!
Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 1.2 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

19.70

norm. 23.50€

Lisätiedot
Flexilight XLR-socket Base with trans

- Flexilight base with trafo of high quality
- Flexilight base for all XLR-goose neck lightings
- Ready for connection with power plug
- Delivery incl. transformator
- Including On/Off and dimmer switch
- Including mounting hardware
- XLR-mounting socket
Power supply: 12 V DC, 150 mA
Power consumption: 1.8 W
Dimensions (LxWxH): 90 x 20 x 35 mm
Weight: 300 g
Näytä enemmän ->

Kuvat

OMNITRONIC Flexilight XLR joutsenkaulavalon virtalähde varustettuna himmentimellä sekä on/off kytkimellä(base) XLR-socket Base with transformer. Mitat 90 x 20 x 35 mm  sekä paino 300g.
OMNITRONIC Flexilight XLR joutsenkaulavalon virtalähde varustettuna himmentimellä sekä on/off kytkimellä(base) XLR-socket Base with transformer. Mitat 90 x 20 x 35 mm  sekä paino 300g.

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.