ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> valo
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

EUROLITE POISTUNUT.


Toimitus VAIN
7,90€
EUROLITE POISTUNUT...TUOTE...Peilipallo , discoland.fi
EUROLITE tno: 308986

POISTUNUT...TUOTE...Peilipallo jalustalla 15 cm, Mirror ball with base 15cm with motor, toimii paristoilla tai erillisellä virtalähteellä!


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 1.5 /kk. .
Share/Bookmark

Kysy toimitusaika! Mahdollisesti pitkä toimitusaika.

Vain!

25.00

(ALV 0% 20.16)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Mirror ball with base 15 cm with motor

- 15 cm mirror ball on a mirrorball motor
- 5 rotations per minute
- With power switch
- Either run via optional power unit or optional battery
- Countless application possibilities in party-rooms etc.

Power supply: 1.5 V DC, 0.150 A
via optional 230 V power-unit
Power consumption: 0.225 VA
Power supply socket: 3.5 mm mono-jack plug
Rotation-speed: approx. 5 RPM
Dimensions (LxWxH): 150 x 150 x 240 mm
Weight: 0.5 kgNäytä enemmän ->

Kuvat

EUROLITE POISTUNUT...TUOTE...Peilipallo jalustalla 15 cm, Mirror ball with base 15cm with motor, toimii paristoilla tai erillisellä virtalähteellä!
EUROLITE POISTUNUT...TUOTE...Peilipallo jalustalla 15 cm, Mirror ball with base 15cm with motor, toimii paristoilla tai erillisellä virtalähteellä!
EUROLITE POISTUNUT...TUOTE...Peilipallo jalustalla 15 cm, Mirror ball with base 15cm with motor, toimii paristoilla tai erillisellä virtalähteellä!

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.