ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> soittimet
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

KORG Micro KORG, 37 kosketinta, 4-äänen polyfonia.


Toimitus VAIN
7,90€
KORG Micro KORG, 37 kosketinta, 4-ääne, discoland.fi
KORG tno: 207824

Micro KORG, 37 kosketinta, 4-äänen polyfonia.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 13.6 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Vain!

421.00

(ALV 0% 339.52)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


MicroKORG perustuu samaan tehokkaaseen äänigeneraattoriin kuin MS2000, mutta on paketoitu pienempään ja helppokäyttöisempään muotoon. Koskettimistossa on 37 kosketusherkkää kosketinta. microKORGin 128 tehdasasetussoundia on ladattu kätevästi 8 eri ryhmään, joista löydät helposti etsimäsi soundityypit.

Lisäksi käytettävissä on 8-kaistainen vocoder (mikrofoni vakiovarusteena). Jos et ole tyytyväinen esiohjelmoituihin soundeihin voit helposti muokata parametrejä etupaneelin säätimillä. Säätimillä voit ohjata myös esim. softasyntetisaattoria. Sisäisiä efektejä voidaan käyttää myös ulkopuolisiin
äänilähteisiin kytkemällä ne takapaneelin sisäänmenoon. MicroKorg toimii myös paristoilla, joten se toimii mainiona midi-ohjaimena kannettavalle tietokoneelle.

• DSP-pohjainen arkkitehtuuri
• 37 kosketusherkkää kosketinta
• 4 äänen polyfonia
• 2 midikanavaa samanaikaisesti
• 8-kaistainen Vocoder
• Mikrofoni
• Toimii myös paristoilla
• 524x232x70mm; 2,2 kgNäytä enemmän ->

Kuvat

KORG Micro KORG, 37 kosketinta, 4-äänen polyfonia.
KORG Micro KORG, 37 kosketinta, 4-äänen polyfonia.
KORG Micro KORG, 37 kosketinta, 4-äänen polyfonia.

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.