ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> deco
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

EUROPALMS 150cm Kastanjasutipuu, laadukkaaseen decoraatioon, pallomainen.


Toimitus VAIN
9,90€
EUROPALMS 150cm Kastanjasutipuu, laadukk, discoland.fi
EUROPALMS tno: 309060

150cm Kastanjasutipuu, laadukkaaseen decoraatioon, pallomainen. Aito kasvaa noin 18 metrin korkuiseksi. Kastanjasutipuusta on varsinkin Itä-Aasiassa tullut suosittu koristekasvi, ja sen katsotaan tuottavan onnea esimerkiksi liike-elämässä.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 6.6 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

110.00

norm. 133.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Europalms-logo

Quality makes the difference!

Pachira ball tree, 150cm
Artfully enwinded crown, skilfull trunk for exclusive Decorations


Features
- Artfully braided trunk with natural elements
- Elegant bushy crown
- 469 leaves in different schades of color
- Cemented pot
- Height 150 cm


Laadukkaat Europalms tuotteet kestävät käytössä ja ovat tyylikkään näköisiä

- Laaja valikoima tuotteita sivuillamme
- Erillinen Europalms tuotekuvasto saatavilla
- Tuotteita ei ole palosuojattu
- Palosuojaukseen saatavilla, katso Tuotteeseen tai pakettiin yhteensopivat/liittyvät tuotteet / Compatible products

HUOM!
Cemented pot tarkoittaa, että kasvi on valettu muoviseen istutusruukkuun!
Ei sisällä kukkaruukkua, jos siitä ei erikseen mainita!
Ruukku tilattava erikseen!


Näytä enemmän ->

Kuvat

EUROPALMS 150cm Kastanjasutipuu, laadukkaaseen decoraatioon, pallomainen. Aito kasvaa noin 18 metrin korkuiseksi. Kastanjasutipuusta on varsinkin Itä-Aasiassa tullut suosittu koristekasvi, ja sen katsotaan tuottavan onnea esimerkiksi liike-elämässä.
EUROPALMS 150cm Kastanjasutipuu, laadukkaaseen decoraatioon, pallomainen. Aito kasvaa noin 18 metrin korkuiseksi. Kastanjasutipuusta on varsinkin Itä-Aasiassa tullut suosittu koristekasvi, ja sen katsotaan tuottavan onnea esimerkiksi liike-elämässä.

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.