banneri-tarvikkeet.png laser.png
tarvikkeet (2371 kpl) -> kuljetuslaatikot & räkit -> tarvikkeet

OMNITRONIC Backing ring for roping eye.


Toimitus VAIN
7,90€
OMNITRONIC Backing ring for roping eye, discoland.fi
OMNITRONIC tno: 309136

Backing ring for roping eye


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 0.1 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Valmistaja: Varastossa

Vain!

2.30

(ALV 0% 1.85)

Lisätiedot


Massive roping eye


- Roping eye with snap back mechanism
- 2.5 mm steel, zinc-plated
- For self-made cabinet constructions
- Warning: the given working load limit (WLL) of this product is valid for holding and carrying loads with lifting gear. The WLL does not describe the maximum load for overhead rigging

Technical specifications]

WLL (5-fold): 275 kg
Inner diameter: 35 mm
Outer diameter: 55 mm
Dimensions: 102 x 95 x 22 mm
Weight: approx. 370 gNäytä enemmän ->

Kuvat

OMNITRONIC Backing ring for roping eye
OMNITRONIC Backing ring for roping eye

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.