ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> soittimet
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

YORKVILLE 50KW, 50W combo-vahvistin "Kulmaversio", 10" kartioelementti ja tweeter.


Toimitus VAIN
7,90€
YORKVILLE 50KW, 50W combo-vahvistin
YORKVILLE tno: 207987

50KW, 50W combo-vahvistin "Kulmaversio", 10" kartioelementti ja tweeter. Kaksi kanavaa joita voidaan käyttää yhtaikaa.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 13.6 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Vain!

423.00

(ALV 0% 341.13)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Yorkville keyboard-vahvistimissa on Hi Fi-luokan taajuusvaste, jota mm. modernit kosketinsoittimet ja elektroakustiset instrumentit vaativat. Kompakteissa “Plug-and-Play”-vahvistimissa on tehokkaat aktiiviset sävysäätöpiirit, jotka mahdollistavat monipuoliset äänenmuokkaustoiminnot - ilman nappulaviidakkoa. Vahvistimissa on laadukas matalakohinainen elektroniikka, kultapinnoitetut jakkiliittimet sekä tukeva metallirunko. Ympärillä on 19 mm tukeva mattopinnoitettu vanerikotelo, tukeva kaiuttimen etuverkko sekä kantokahva. Yorkville keyboard-vahvistimet on rakennettu kestämään keikkaelämän rasituksia - keikasta keikkaan, ilta
illan jälkeen.

50KB & 50KW

50W combo-vahvistin, 10" kartioelementti ja tweeter. Kaksi kanavaa joita voidaan käyttää yhtaikaa. Saatavana "suorana" (50KB) että kulmaversiona (50KW).

• Kanava 1: voimakkuudensäätö, XLR- ja jakkiliitännät
• Kanava 2: voimakkuudensäätö, kaksi jakkiliitäntää, RCA-liitäntä
• Master: basso- ja diskanttisäädöt
• Line Out
• Efektisilmukka
• Kuulokelähtö
• 50KB: 30x38x43 cm, 14 kg
• 50KW: 43x38x43 cm, 16 kgNäytä enemmän ->

Kuvat

YORKVILLE 50KW, 50W combo-vahvistin
YORKVILLE 50KW, 50W combo-vahvistin

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.