ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> soittimet
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

TAYLOR BABY M 3/4-malli, Kansi mahonkia.


Toimitus VAIN
7,90€
TAYLOR BABY M 3/4-malli, Kansi mahonkia, discoland.fi
TAYLOR tno: 208149

BABY M 3/4-malli, Kansi mahonkia


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 11.8 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Vain!

365.00

(ALV 0% 294.35)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


BABY M 3/4-malli

- Kansi mahonkia
- Sis. gig bag

Baby Taylor-sarjan kitarat kuulostavat kokoaan suuremmilta

- Käytätpä tavanomaista tai avointa virettä, saat sointiin oman luonteesi Baby-kitaralla

- Sivut ja pohja ovat sapele-mahonkia ja täyspuinen kansi joko sapele-mahonkia tai sitka-kuusta
- Mahonki antaa ilmavan basso- ja keskiäänirekisterin ja hyvän diskanttipään; sitka-kuusi puolestaan tuo diskanttia esiin enemmän esiin ja soveltuu siksi mainiosti rytmiseen soittoon.

- "Tavallisten" ¾-kokoisten Baby-kitaroiden rinnalla on saatavana täysikokoinen Big Baby-malliNäytä enemmän ->

Kuvat

TAYLOR BABY M 3/4-malli, Kansi mahonkia
TAYLOR BABY M 3/4-malli, Kansi mahonkia

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.