ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> soittimet
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

ELKA G15, 6,5", 15 W, compact combos, gain and level controls.


Toimitus VAIN
7,90€
ELKA G15, 6,5
ELKA tno: 309230

G15, 6,5", 15 W, compact combos, gain and level controls


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 5.1 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Vain!

85.00

(ALV 0% 68.55)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


G15, 6,5", 15 W, compact combos, gain and level controls

Compact combos, ideal for practice and home recording, the ELKA G Series amplifiers offer great sound and maximum durability, thanks to their intelligent design and the use of high quality components.

- High and Low gain inputs
- Gain and Level controls
- 6,5" speaker
- 15 Watts

Output power

- 15 W

Frequency range

- 90 - 7000Hz

Speaker

6,5" speaker, 15 W (4 ohm)

Input impedance

- High: 22 kohm
- Low: 20 kohm

Power supply

- See label on the apparatus

Dimensions

- (W x H x D) 300 x 305 x 170 mm / 11,8" x 12" x 6,7"

Weight

- 3,5 kg / 7,7 lbsNäytä enemmän ->

Kuvat

ELKA G15, 6,5
ELKA G15, 6,5

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.