ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

SAMSON QE/P3, Kevyt headset-kondensaattorimikrofoni, aerobic-ohjaajille ja vastaaville, kosteudenkestävä.


Toimitus VAIN
7,90€
SAMSON QE/P3, Kevyt headset-kondensaatto, discoland.fi
SAMSON tno: 309304

QE/P3, Kevyt headset-kondensaattorimikrofoni, aerobic-ohjaajille ja vastaaville, kosteudenkestävä. Kevyt headset, kondensaattorimikrofoni, Niskan takaa kulkeva sanka pysyy hyvin paikallaan, Säädettävä joutsenkaula. Hyperkardioidi suuntakuvio ehkäisee vuotoääniä. Kestää korkeita äänenpaineita. Hintaan sis. tuulisuoja.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 7.5 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Meidän hintamme!

125.00

norm. 160.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


QE, Kevyt headset-kondensaattorimikrofoni, aerobic-ohjaajille ja vastaaville, kosteudenkestävä

- Kevyt headset-kondensaattorimikrofoni
- Niskan takaa kulkeva sanka pysyy hyvin paikallaan
- Säädettävä joutsenkaula
- Hyperkardioidi suuntakuvio ehkäisee vuotoääniä
- Kestää korkeita äänenpaineita

Qe - Exercise Headset Microphone

Specifically designed for aerobics and fitness training, the Qe headset mic is light, comfortable and features a water-resistant mic element to protect against perspiration.
his mic can be individually adjusted for a perfect fit.

- Modern condenser mic element
- Hypercardioid pattern to reduce feedback
- 50 Hz to 18 kHz frequency response for clear, articulate sound
- Water-resistant design
- Lightweight and comfortable
- Special headband for tighter fit
- Adjustable metal gooseneck for easy mic positioning
- Locking detachable P3 connector reduces cable/connection problems
- PM4 phantom power adapter includedNäytä enemmän ->

Kuvat

SAMSON QE/P3, Kevyt headset-kondensaattorimikrofoni, aerobic-ohjaajille ja vastaaville, kosteudenkestävä. Kevyt headset, kondensaattorimikrofoni, Niskan takaa kulkeva sanka pysyy hyvin paikallaan, Säädettävä joutsenkaula. Hyperkardioidi suuntakuvio ehkäisee vuotoääniä. Kestää korkeita äänenpaineita. Hintaan sis. tuulisuoja.
SAMSON QE/P3, Kevyt headset-kondensaattorimikrofoni, aerobic-ohjaajille ja vastaaville, kosteudenkestävä. Kevyt headset, kondensaattorimikrofoni, Niskan takaa kulkeva sanka pysyy hyvin paikallaan, Säädettävä joutsenkaula. Hyperkardioidi suuntakuvio ehkäisee vuotoääniä. Kestää korkeita äänenpaineita. Hintaan sis. tuulisuoja.

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.