SHURE SM57-LCE Instrumentti mi... Discoland verkkokauppa - Valikoimassa on yli 12 000 tuotetta.

Pioneer

Omnitronic

Philips

Kesatarjous

VocoPro

Eurolite

Reloop

AKG

PSSO

ADJ

Beamz

Skytec

Powerdynamics

Numark

Mackie

Power

Deanmarkley

HAMA

MONACOR

SCHULZ

Magma

UDG

Accu-Cable

Accu-Case

Scanic

Glorious

GUIL

Sommer

Madrix

Finnhits

Zoom

DBX

Crown

Futurelight

JBL

Dimavery

Antari

JEM

Yamaha

Skytronic

Soundcraft

Nativeinstruments

RCF

Neutrik

Elation

Melhome

suihkulahde

Shure

Peavey

VOX

Marshall

Acer

Omnilux

Slappa

Laulavakoira

Duratruss

Alutruss

Aerial

Samson

Tatsia

Pokkari

Magnum

Martin

Panasonic

SONY

Halloween

Behringer

VUOKRAUS

Europalms

Ernie Ball

DECO

Focusrite

UVLOISTE

Kramer

POISTO

ENTTEC

DZN

ORTOFON

Maestro

SERATO

banneri-fenton-bluetooth.png sx-konsoli-ja-levari.png
Ääni (3069 kpl) -> mikrofonit -> dynaamiset mikrofonit

SHURE SM57-LCE Instrumentti mikrofoni on yksi maailman suosituimmista, Herttakuvioinen, matalaohminen puhe-, rumpu- ja i.


Toimitus VAIN
7,90€
SHURE SM57-LCE Instrumentti mikrofoni on, discoland.fi
SHURE tno: 309337

SM57-LCE Instrumentti mikrofoni on yksi maailman suosituimmista, Herttakuvioinen, matalaohminen puhe-, rumpu- ja instrumenttimikrofoni


Tilaa arkisin ennen klo 14.00, lähetys samana päivänä!
Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 7.1 /kk. .
Share/Bookmark

Varastossa

Helsinki: 2 kpl

Meidän hintamme!

118.00

norm. 149.00€

Lisätiedot


SM57, Herttakuvioinen, matalaohminen puhe-, rumpu- ja instrumenttimikrofoni

Nimestä ja maineesta tunnetut legendaariset Shure SM Series -mikrofonit ovat todellisia teollisuusstandardeja.

Nämä mikrofonit ovat määritelleet mikrofonin oikean soundin vuosikymmeniä. Maineen takana on räätälöity taajuusvaste solisti- ja instrumenttikäyttöön.

Shure Sm57 on legendaarinen monikäyttömikrofoni, jonka taajuusvaste on suunniteltu nimenomaan instrumenteille.

Olipa kyseessä vahvistettu tai vahvistamaton soundi. Dynaaminen Sm57 on osoittautunut ammattilaisten valinnaksi keikka- ja studio käytössä. Kirkas ja puhdas soundi.

Mikrofonin taajuusvaste on varustettu hienovaraisella preesens alueen korostuksella, mikä tekee siitä ideaalisen instrumenttikäyttöön.
Olipa kyseessä live- tai studiotilanne. Mikrofoni on varustettu erittäin tehokkaalla hertta-suuntakuviolla, joka “eristää” varsinaisen äänilähteen ja jättää huomioimatta taustaäänet.
Mallin suosituimpia käyttökohteita ovat rummut, kitara ja puhaltimet. Mainetta ei myöskään heikennä Sm57:n käyttö USA:n presidentin puhujakorokkeella (30 vuotta). Erinomaiset ominaisuudet, legendaarinen luotettavuus ja käyttökohteiden uskomaton määrä ovat tehneet tästä mikrofonista todellisen teollisuusstandardin kaikkialla maailmassa.

Ominaisuuksia

- Suuntakuvio: hertta
- Taajuusvaste: 40Hz – 15kHz
- Herkkyys: –56 dBV/Pa (1,6 mV)
- Impedanssi: 150 ohm
- Varustus: A25D-jalusta-adapteri & säilytyspussi
- Paino: 284 g
- Mitat: 157mm pituus, 28-32 mm halkaisija

The legendary multi-purpose Shure microphone with a contoured frequency response for clean sound reproduction of amplified and acoustic instruments.

The Shure SM57 unidirectional dynamic microphone is exceptional for musical instrument pickup or for vocals. With its bright, clean sound and carefully contoured presence rise, the SM57 is ideal for live sound reinforcement and recording.

It has an extremely effective cardioid pickup pattern which isolates the main sound source while minimizing background noise.
In the studio, it is excellent for recording drums, guitar, and woodwinds.
For musical instruments or vocals, the SM57 is a consistent choice of professional performers.
It is also the standard microphone used on the podium of the U.S. President for over 30 years.

Its outstanding performance, legendary reliability, and diversity of application make this "workhorse" the choice of performers, producers, and sound engineers the world over.

- Contoured frequency response for clean, instrumental reproduction and rich vocal pickup
- Professional-quality reproduction for drum, percussion, and instrument amplifier miking
- Uniform cardioid pickup pattern isolates the main sound source while reducing background noise
- Pneumatic shock-mount system cuts down handling noise
- Extremely durable under the heaviest use
- Frequency response: 40 to 15,000 Hz

- Instrument Microphone
- Suggested Applications
- Guitar/Bass Amps
- Brass
- Saxophone
- Harmonica
- Snare/Tom
- CongasNäytä enemmän ->

Kuvat

SHURE SM57-LCE Instrumentti mikrofoni on yksi maailman suosituimmista, Herttakuvioinen, matalaohminen puhe-, rumpu- ja instrumenttimikrofoni
SHURE SM57-LCE Instrumentti mikrofoni on yksi maailman suosituimmista, Herttakuvioinen, matalaohminen puhe-, rumpu- ja instrumenttimikrofoni
SHURE SM57-LCE Instrumentti mikrofoni on yksi maailman suosituimmista, Herttakuvioinen, matalaohminen puhe-, rumpu- ja instrumenttimikrofoni
SHURE SM57-LCE Instrumentti mikrofoni on yksi maailman suosituimmista, Herttakuvioinen, matalaohminen puhe-, rumpu- ja instrumenttimikrofoni
SHURE SM57-LCE Instrumentti mikrofoni on yksi maailman suosituimmista, Herttakuvioinen, matalaohminen puhe-, rumpu- ja instrumenttimikrofoni

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.