ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

TURBOSOUND Impact Impact 55T, Tehonkesto: 80 W RMS, 160 W Program 100V ja kaiutinsignaali! musta! saa myös valkoisena! .


Toimitus VAIN
9,90€
TURBOSOUND Impact Impact 55T, Tehonkesto, discoland.fi
TURBOSOUND tno: 309367

Impact Impact 55T, Tehonkesto: 80 W RMS, 160 W Program 100V ja kaiutinsignaali! musta! saa myös valkoisena!


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 11.5 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

191.00

norm. 231.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Uudistuneen Impact-sarjan kompakti, passiivinen 2-tie kaiutin integroidulla 70 V / 100 V -linjamuuntajalla. 5” woofer ja tuuman neodyymitweeter huolehtivat tutusta, Turbosoundin laadukkaasta soundista. Mustana tai valkoisena saatava ruiskupuristettu ABS-kuori, maalattavuus ja IP54-luokitus mahdollistavat Impact 55T - mallin monipuolisen hyödyntämisen niin sisällä kuin ulkona. Pikkuveljeensä verrattuna Impact 55T antaa hivenen tuhdimpaa saundia sekä enemmän äänenpainetta esim. kahviloihin, baareihin, yritystiloihin ja -tilaisuuksiin, kirkkoihin ja seurakuntatiloihin sekä huvipuistoihin ja muihin kaupallisiin asennuskohteisiin.
>
Mukana toimitettavaan, säädettävään WB-5 -seinäkiinnitystelineeseen on nerokkaasti integroitu audiokytkennät, jotka mahdollistavat nopean ja helpon asennuksen sekä estävät mahdolliset tihutyöt asennuksen jälkeen. Asennuksessa voi myös käyttää CB-10, WB-10 ja OmniMount™ -kiinnitystuotteita. Vaihtoehtoisesti kotelon pohjassa on myös 3/8” kierre.

Tarvittaessa enemmän matalaa jytkettä, TSB-sarjan subbareista löytyvät hyvät vaihtoehdot Impact-kaiuttimien pariksi. Kytkemällä kaiuttimet esim. sisäänrakennetuilla passiivijakosuotimilla varustetun TSB-110 -subbarin perään, saa hyvin tukea matalille taajuuksille ilman erillisiä jakosuotimia ja vahvistimia.

Ominaisuuksia

Elementit: 1 x 5” woofer, 1 x 1” Ferrofluid-jäähdytetty neodyymitweeter
Taajuusvaste: 89 Hz - 20 kHz ±3 dB, 64 Hz - 20 kHz ±10 dB
Linjamuuntaja: 60/30/15 W (100 V), 60/30/15/7,5 W (70 V), sekä matalaimpedanssiasetus
Tehonkesto: 80 W RMS, 160 W Prog
Herkkyys: 90 dB
Max SPL: 109 dB jatkuva, 115 dB Peak
Dispersio: 100° H x 70° V
Impedanssi: 16 Ω
Värit: musta tai valkoinen
Koko (KxLxS): 300 x 164 x 158 mm
Paino: 3,5 kg

Liittyvät tuotteet
CB-10 -seinäteline
WB-10 -seinäteline
OmniMount™ -telineet
TSB-110 -subbariNäytä enemmän ->

Kuvat

TURBOSOUND Impact Impact 55T, Tehonkesto: 80 W RMS, 160 W Program 100V ja kaiutinsignaali! musta! saa myös valkoisena!
TURBOSOUND Impact Impact 55T, Tehonkesto: 80 W RMS, 160 W Program 100V ja kaiutinsignaali! musta! saa myös valkoisena!

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.