TURBOSOUND Nuq-10,10" passiivi... Discoland verkkokauppa - Valikoimassa on yli 12 000 tuotetta.

Pioneer

Omnitronic

Philips

Kesatarjous

VocoPro

Eurolite

Reloop

AKG

PSSO

ADJ

Beamz

Skytec

Powerdynamics

Numark

Mackie

Power

Deanmarkley

HAMA

MONACOR

SCHULZ

Magma

UDG

Accu-Cable

Accu-Case

Scanic

Glorious

GUIL

Sommer

Madrix

Finnhits

Zoom

DBX

Crown

Futurelight

JBL

Dimavery

Antari

JEM

Yamaha

Skytronic

Soundcraft

Nativeinstruments

RCF

Neutrik

Elation

Melhome

suihkulahde

Shure

Peavey

VOX

Marshall

Acer

Omnilux

Slappa

Laulavakoira

Duratruss

Alutruss

Aerial

Samson

Tatsia

Pokkari

Magnum

Martin

Panasonic

SONY

Halloween

Behringer

VUOKRAUS

Europalms

Ernie Ball

DECO

Focusrite

UVLOISTE

Kramer

POISTO

ENTTEC

DZN

ORTOFON

Maestro

SERATO

ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

TURBOSOUND Nuq-10,10" passiivi kaiutin 127dB.


Toimitus VAIN
9,90€
TURBOSOUND Nuq-10,10
TURBOSOUND tno: 309400

Nuq-10,10" passiivi kaiutin 127dB. Tehonkesto: 300 W RMS, 600 W Prog


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 47.1 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

1461.00

norm. 1704.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Turbosound Nuq-10


Uusi Nuq-sarja on ultra-kompakti kaiutinsarja, joka toimii hyvin puhe- ja musiikki käytössä sekä kulmamonitorina. Nuq-10 on suunniteltu toimimaan yhdessä LMS-D -sarjan prosessoreiden kanssa, jolloin siitä saadaan optimaalinen äänenpaine ja on mahdollista käyttää myös subwooferia B-15. LMS-D -sarja tarjoaa myös kuusialueisen parametrisen EQ:n.
Passiivinen Nuq-10 kaiutin sisältää edestä kuormitetun 10” neodyymi LF-elementin ja 1” neodyymi HF-kompressiodriverin yhdistettynä CEW (Converning Elliptical Waveguide) -torveen. Torvi on käännettävissä 90° helpon avautumiskulman valitsemiseksi.

Quasi-trapezoidikotelo on uniikisti valmistettu. Se eliminoi sisäisiä heijastuksia ja on todella kestävä rakenteeltaan. Kotelon symmetrinen muoto mahdollistaa Nuq-10:n käytön Left-Right -monitorina ja myös Front-of-House -kaiuttimena.

Nuq-10 sisältää ripustuspisteet ja siihen on saatavana monipuoliset ripustustarvikkeet. Pohjassa on myös jalusta-adapteri kaiutintelinettä varten. Kotelo on valmistettu 12 mm vanerista ja se on maalattu mustaksi tai valkoiseksi. Takana on kaksi kappaletta Neutrik NL4MP -liitintä.

Elementit: 10” neodyymiwoofer, 1” neodyymikompressiodriver
Taajuusvaste: 55 Hz - 20 kHz
Tehonkesto: 300 W RMS, 600 W Prog
Herkkyys: 96 dB
Max SPL: 121 dB jatkuva, 127 dB Peak
Dispersio: 100° H x 60° V
Impedanssi: 8 Ω
Värit: musta tai valkoinen
Koko (KxLxS): 525 x 318 x 258 mm
Paino: 12 kg


The NuQ-10 is a passive full range two-way loudspeaker system designed to be used with Turbosound LMS series digital loudspeaker management systems, providing optimum system performance. NuQ systems can be controlled over a BVNet network using TurboDrive™ control software.

It consists of a front loaded 10" neodymium LF driver and a 1." neodymium HF compression driver on a rotatable 100°H x 60°V Converging Elliptical Waveguide™, matched with an internal passive crossover network in a reflex-loaded enclosure, giving excellent pattern control and allowing a swap of horizontal and vertical coverage patterns. The trapezoidal enclosure is uniquely formed out of pre-bent plywood, which entirely eliminates four cabinet joints and provides additional benefits of superior strength, low weight and reduced internal reflections.

The symmetrical shape creates an additional role as mirrored left/right monitor wedges. The cabinet includes a steel mesh grille backed with reticulated foam, and is finished in black or optional white textured paint and includes rigging points for use with optional flying yokes and wall brackets, as well as being compatible with OmniMount™ loudspeaker brackets. A pole mount socket is fitted for use with 35mm poles and speaker stands. The rear panel connector plate carries two Neutrik Speakon NL4MP connectors for loop in and loop out connections to additional enclosures.Näytä enemmän ->

Kuvat

TURBOSOUND Nuq-10,10
TURBOSOUND Nuq-10,10

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.