ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> soittimet
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

DIGITECH Whammy, Sävelkorkeutta nostetaan tai lasketaan pedaalilla!.


Toimitus VAIN
7,90€
DIGITECH Whammy, Sävelkorkeutta nosteta, discoland.fi
DIGITECH tno: 208276

Whammy, Sävelkorkeutta nostetaan tai lasketaan pedaalilla!


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 9.7 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

211.00

norm. 241.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Kun Digitech esitteli ensimmäisen Whammy-pedaalin 10 vuotta sitten, syntyi efektilaite joka oli yhtä tunnistettava kuin viive ja chorus aikanaan.

Whammy-efektin kuullessaan tietää heti mistä on kyse. Whammylla voit kitaraa soittaessasi portaattomasti nostaa tai laskea sävelkorkeutta (joko sointuja tai yksittäisiä ääniä) pedaalilla.
Perustoiminnot on jaettu kolmeen pääryhmään:

• Whammy: Sävelkorkeutta nostetaan tai lasketaan pedaalilla seuraavasti: 1 tai 2 oktaavia ylös; 1 tai 2 oktaavia alas; Dive Bomb (3 oktaavia alas, vastaa vibrakammen painamista kitaran runkoon asti); Drop Tune (laskee sävelkorkeutta 2 puolisävelaskelta).

• Harmony: Kitaran perusääneen lisätään stemmaääni. Pedaalia käyttäen voidaan portaattomasti muuttaa stemmaäänen korkeutta yhdeksän eri intervallivaihtoehdon mukaisesti sekunnista/terssistä 1 oktaaviin ylös/alas.

• Detune: Alkuperäinen ääni tuplataan seuraavin tavoin: Shallow (lievä efekti), Deep (rankka efekti). Pedaalin avulla efektiä voidaan lisätä alkuperäiseen ääneen portaattomasti.
Jokainen intervalli/efekti valitaan kiertokytkimellä. Valittu intervalli/efekti ilmaistaan LEDillä. Pedaali on varustettu MIDI-liitännällä ulkopuolista ohjausta varten.
Lisäksi ¼" jakkisisääntulo, yksi ¼" jakkiulostulo efektoidulle äänelle (Wet Added) sekä yksi ¼" jakkiulostulo kuivalle äänelle (Dry Out), Bypass-kytkin sekä LED-merkkivalo, joka ilmaisee efektin tilan. Pedaali on vankkarakenteinen, runko ja jalkapoljin ovat punaista lakattua terästä. Virtalähde vakiona.Näytä enemmän ->

Kuvat

DIGITECH Whammy, Sävelkorkeutta nostetaan tai lasketaan pedaalilla!
DIGITECH Whammy, Sävelkorkeutta nostetaan tai lasketaan pedaalilla!

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.