ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> soittimet
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

DIGITECH POISTUNUT.


Toimitus VAIN
7,90€
DIGITECH POISTUNUT...TUOTE...RP-50PS, Ef, discoland.fi
DIGITECH tno: 309421

POISTUNUT...TUOTE...RP-50PS, Efektiprosessori kitaralle


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 4.7 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Vain!

78.00

(ALV 0% 62.90)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


RP-50PS, Efektiprosessori kitaralle

Efektiprosessori kitaralle, ohjelmoitavat efektit, eri tyyppisiä mallinnuksia, 3-alueinen EQ, kompressori, Noise Gate, Rhythm Trainer (30 tallennettua rytmiä) ja kromaattinen viritysmittari.
Useita efektejä käytettävissä samanaikaisesti.
RP-prosessoreissa on 24-bit AD/DA-muunnin ja 40 tehdasohjelmoitua muistipaikkaa sekä 40 käyttäjämuistipaikkaa.

• Modelling: Amp/Guitar, Cabinet, Pickup
• Efektit: Wah-Wah, Chorus, Flanger, Phaser, Tremolo, Panner, Vibrato, Rotary Speaker, Auto Ya, Envelope Filter, Pitch Shift, Detune, Whammy, Delay, Reverb

Jopa 8 efektiä käytettävissä samanaikaisesti.
Ulkoisella expressiopedaalilla voidaan ohjata Wah Wah- ja Whammy-efektejä tai sitä voidaan käyttää volyymipedaalina. Toimii myös paristoilla.
Verkkolaite sisältyy hintaan.


Näytä enemmän ->

Kuvat

DIGITECH POISTUNUT...TUOTE...RP-50PS, Efektiprosessori kitaralle
DIGITECH POISTUNUT...TUOTE...RP-50PS, Efektiprosessori kitaralle

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.