ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> soittimet
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

POISTO EB-2238 Sähkökitaran Kielet, Nikkelipinnoitettu punos, Plain-kielissä vahvistettu pääpunos, jonka ansiosta k.


Toimitus VAIN
3,40€
POISTO EB-2238 Sähkökitaran Kielet, Ni, discoland.fi
POISTO tno: 309533

EB-2238 Sähkökitaran Kielet, Nikkelipinnoitettu punos, Plain-kielissä vahvistettu pääpunos, jonka ansiosta kieli kestää paremmin vibratalloissa!


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 0.5 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Meidän hintamme!

7.50

norm. 11.10€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


EB-2238 RPS-8 Slinky Nickel Wound .008 - .038

- Nikkelipinnoitettu punos
- Plain-kielissä vahvistettu pääpunos, jonka ansiosta kieli kestää paremmin vibratalloissa

- Extra Slinky

- 008, 011, 014, 022w, 030, 038

A patented winding of bronze wire is tightly wrapped around the lock twist of the ball end.
String slippage and breakage are minimized at the ball end where these most often occur.

RPS strings last longer and stay in tune better than conventional plain strings.


Näytä enemmän ->

Kuvat

POISTO EB-2238 Sähkökitaran Kielet, Nikkelipinnoitettu punos, Plain-kielissä vahvistettu pääpunos, jonka ansiosta kieli kestää paremmin vibratalloissa!
POISTO EB-2238 Sähkökitaran Kielet, Nikkelipinnoitettu punos, Plain-kielissä vahvistettu pääpunos, jonka ansiosta kieli kestää paremmin vibratalloissa!

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.