soittimet.png
soittimet (639 kpl) -> kitaratarvikkeet -> kielet

POISTO Ernieball EB-2804 Basson kielisarja Flatwound Bass Group II .


Toimitus VAIN
7,90€
POISTO Ernieball EB-2804 Basson kielisar, discoland.fi
POISTO tno: 309579

Ernieball EB-2804 Basson kielisarja Flatwound Bass Group II .050 - .105


Tilaa arkisin ennen klo 14.00, lähetys samana päivänä!
Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 2.3 /kk. .
Share/Bookmark

Varastossa

Helsinki: 1

Meidän hintamme!

39.00

norm. 45.00€

Lisätiedot


EB-2804 Flatwound Bass Group II .050 - .105

- Nikkelikielet

- Semi-firm

- 050, 070, 085, 105

Flat chrome plated steel wire wrapped around a hex shaped tin plated steel wire.

Provides a smooth feel and mellow soundNäytä enemmän ->

Kuvat

POISTO Ernieball EB-2804 Basson kielisarja Flatwound Bass Group II .050 - .105
POISTO Ernieball EB-2804 Basson kielisarja Flatwound Bass Group II .050 - .105

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.