ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> soittimet
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

MARSHALL Kitaravahvistin MG10 - Version 4, 10W 6 1/2” kaiutin.


Toimitus VAIN
9,90€
MARSHALL Kitaravahvistin MG10 - Version , discoland.fi
MARSHALL tno: 208289

Kitaravahvistin MG10 - Version 4, 10W 6 1/2” kaiutin


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 5.2 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

86.00

norm. 110.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


MG10 - Version 4, 10W kitaravahvistin, 6 1/2” kaiutin

Tämä on täydellinen vahvistin aloittelevalle muusikon alulle, joka on erittäin merkkitietoinen ja tietää, että kaikki suuret kitaristit ovat jossain vaiheessa uraansa soittaneet Marshall tuoteperheen kitaravahvistimilla ja Comboilla!

MG10CD


• 2 kanavaa
• FDD-toiminto
• kuulokeliitäntä ja kaiutinsimuloitu linjaliitäntä
• CD/MP3-liitäntä
• 295 x 310 x 190 mm


Näytä enemmän ->

Kuvat

MARSHALL Kitaravahvistin MG10 - Version 4, 10W 6 1/2” kaiutin
MARSHALL Kitaravahvistin MG10 - Version 4, 10W 6 1/2” kaiutin

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.