ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

MARSHALL Kitarvahvistin MG15CF - 15W, 8” kaiutin.


Toimitus VAIN
9,90€
MARSHALL Kitarvahvistin MG15CF - 15W, 8, discoland.fi
MARSHALL tno: 208290

Kitarvahvistin MG15CF - 15W, 8” kaiutin


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 6.6 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

110.00

norm. 160.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Tämä on täydellinen vahvistin aloittelevalle muusikolle, joka on erittäin merkkitietoinen siitä, että kaikki suuret kitaristit ovat jossain vaiheessa uraansa soittaneet Marshall tuoteperheen kitaravahvistimilla ja Comboilla! Vähän enemän tehoa ja vääntöä kuin pienemmässä 10 CD mallissa.

15W vahvistin, 8” kaiutin.
• 2 kanavaa
• 3-alueinen eq
• FDD-toiminto
• kuulokeliitäntä ja kaiutinsimuloitu linjaliitäntä
• CD-liitäntä
• 380 x 375 x 205 mm


Näytä enemmän ->

Kuvat

MARSHALL Kitarvahvistin MG15CF - 15W, 8” kaiutin
MARSHALL Kitarvahvistin MG15CF - 15W, 8” kaiutin

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.