ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> soittimet
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

MARSHALL MG30FX, 30W kitaravahvistin, 10” kaiutin.


Toimitus VAIN
9,90€
MARSHALL MG30FX, 30W kitaravahvistin, 10, discoland.fi
MARSHALL tno: 208293

MG30FX, 30W kitaravahvistin, 10” kaiutin


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 10.7 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

231.00

norm. 290.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot
Marshall MG4-sarjan 30W pikkukombo omilla efekteillä.
•30W vahvistin, 10" kaiutin
•4 kanavaa (muistipaikat)
•digitaaliefektit
•3-alueinen EQ
•FDD-toiminto
•kuulokeliitäntä ja kaiutinsimuloitu linjaliitäntä
•Mitat: 480 x 420 x 225 mm
•Paino: 10,8 kg

Kanavat
MG30FX kitaracombossa on 4 kanavaa, Clean, Crunch, OD1 ja OD2 ja niiden vaihtaminen on yksinkertaista. Lisäksi vahvistin tarjoaa 2 oletustilaa: Preset ja Manual. Preset tilassa vain master-volume toimii ja manual-tilassa myös muut säätimet toimii. Omat asetukset voi tallentaa muistipaikkaan,

Efektit
MG30FX tarjoaa 2 yhtäaikaista efektiä, kaiku+ 4 digitaaliefektiä (Chorus, Phaser, Flanger tai Delay). Delay-aikaa voi säätää etupaneelissa olevalla Tap-kytkimellä.MG Jalkakytkin lisävaruste. Jalkakytkimessa kanavanvaihto, Tap-tempo ja sisäänrakennettu viritysmittari LCD-näytöllä.Näytä enemmän ->

Kuvat

MARSHALL MG30FX, 30W kitaravahvistin, 10” kaiutin
MARSHALL MG30FX, 30W kitaravahvistin, 10” kaiutin
MARSHALL MG30FX, 30W kitaravahvistin, 10” kaiutin
MARSHALL MG30FX, 30W kitaravahvistin, 10” kaiutin

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.