ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> soittimet
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

MARSHALL 1960BHW, Suora malli, 300W, 4 x 12".


Toimitus VAIN
7,90€
MARSHALL 1960BHW, Suora malli, 300W, 4 x, discoland.fi
MARSHALL tno: 208317

1960BHW, Suora malli, 300W, 4 x 12"


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 31.2 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

967.00

norm. 1068.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Handwired-sarja käsittää täydellisiä jäljennöksiä klassisista Marshall-malleista.

Marshallin teknikot eivät säästäneet aikaa ja vaivaa luodessaan uudelleen alkuperäisen soundin. He ovat mm. käyttäneet erityistä tekniikkaa saadakseen erikoisvalmisteiset Celestion Greenback-kaiuttimet kuulostamaan "vanhentuneilta".
1960BHW, Suora malli

Handwired-versiot 1960A/B-kaiuttimista.
Vintage-design, Celestion G12H-30-kaiutinelementeillä.
Soveltuu käytettäväksi mm. Handwired 1959HW:n kanssa.

• 4 x 12"
• 300 w
• Mono 4 tai 16 ohm, stereo 8 ohm
• PyörätNäytä enemmän ->

Kuvat

MARSHALL 1960BHW, Suora malli, 300W, 4 x 12
MARSHALL 1960BHW, Suora malli, 300W, 4 x 12

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.