soittimet.png
soittimet (640 kpl) -> kitaratarvikkeet -> kitaratelineet & jalkatuet

HERCULES GSP40WB Kitarateline pitkällä varrella, varsi kääntyy oikealle ja vasemmalle! Todella laadukas kitaratelin.


Toimitus VAIN
7,90€
HERCULES GSP40WB Kitarateline pitkällä, discoland.fi
HERCULES tno: 309712

GSP40WB Kitarateline pitkällä varrella, varsi kääntyy oikealle ja vasemmalle! Todella laadukas kitarateline seinä kiinnitykseen! laadukas Clip on lukitus!

Osta enemmän ja säästä!
Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 0.9 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Meidän hintamme!

14.90

norm. 17.10€

Lisätiedot


GSP40WB, Pitkä varsi, kääntyy oikealle/vasemmalle

Kaksi jousitettua tukivipua taipuvat otelaudan päälle kun kitara asetetaan paikalleen haarukkaan.
Haarukka on päällystetty iskuja vaimentavalla materiaalilla.

Screw-in standard wall mounting system

Adjustable yoke allows you to face your instrument left, right or front
Auto Grip System yoke safely and securely holds your instrument

Specially Formulated Foam completely covers the yoke

Arm Length: 275mm (10.8”)

Load capacity: 7kg (15.4lbs)Näytä enemmän ->

Kuvat

HERCULES GSP40WB Kitarateline pitkällä varrella, varsi kääntyy oikealle ja vasemmalle!  Todella laadukas kitarateline seinä kiinnitykseen! laadukas Clip on lukitus!
HERCULES GSP40WB Kitarateline pitkällä varrella, varsi kääntyy oikealle ja vasemmalle!  Todella laadukas kitarateline seinä kiinnitykseen! laadukas Clip on lukitus!

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.