ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> soittimet
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

VOX VT80+, Mallintava 80W vahvistin, 12AX7-putki, 12" kaiutin ja Power Level Control jolla pääteasteen 50W).


Toimitus VAIN
7,90€
VOX VT80+, Mallintava 80W vahvistin, 12A, discoland.fi
VOX tno: 208367

VT80+, Mallintava 80W vahvistin, 12AX7-putki, 12" kaiutin ja Power Level Control jolla pääteasteen 50W). Valvetronix+ sarja tarjoaa 33 eri vahvistinmallia ja on uusi merkkipaalu Valvetronix-historiassa. Tarjolla on klassikkomallit VOXilta ja muilta merkeiltä, eksoottiset Boutique-mallit sekä modernit High Gain-hirviöt. Soundien tuottamiseen on lisäksi tarjolla vaikuttava valikoima efektejä overdrive-, säröpedaaleista wah-wahiin, kompressoreihin, choruksiin, flangereihin sekä jousi- ja nauhakaikuihin.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 11.9 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Meidän hintamme!

369.00

norm. 399.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot
Kun VOX ryhtyi suunnittelemaan Valvetronix-laitteita, päämäärä oli selkeä – luodaan digitaalisesti mallinnettu vahvistin, joka kuulostaa ja tuntuu ainutlaatuiselta ja pystyy uskottavasti toistamaan jokaisen yksityiskohdan ja vivahteen maailman arvostetuimpien vahvistinmallien soinnista - vahvistinmallien, joita monilla meistä ei ole mahdollisuutta kokeilla tai varaa omistaa. Haluttiin täyttää myös ne lupaukset, joita monista mallintavista vahvistimista oli annettu, mutta jotka todellisuudessa olivat
jääneet toteutumatta. Tämä tavoite saavutettiin VOXin patentoimalla Valve Reactor-tekniikalla, jossa korkeluokkaisessa digitaalisessa mallinnuksessa käytetään aitoa 12AX7-putkea sekä soinnin että soittotuntuman aikaansaamiseen.

Valvetronix+ sarja tarjoaa 33 eri vahvistinmallia ja on uusi merkkipaalu Valvetronix-historiassa. Tarjolla on klassikkomallit VOXilta ja muilta merkeiltä, eksoottiset Boutique-mallit sekä modernit High Gain-hirviöt. Soundien tuottamiseen on lisäksi tarjolla vaikuttava valikoima efektejä overdrive-, säröpedaaleista wah-wahiin, kompressoreihin, choruksiin, flangereihin sekä jousi- ja nauhakaikuihin.

Uusi Power Level-säätö on vahva lisä Valvetronix+ toimintoihin. Sen avulla voit säilyttää täyteen ahdetun vahvistimen soittotuntuman pienellä äänenvoimakkuudela tai toisessa ääriasennossa ottaa pääteasteesta kaiken tehoreservin käyttöösi.

Lisäksi on tarjolla monia hyödyllisiä toimintoja, kuten viritysmittari, kaiutinsimuloitu kuulokeliitäntä (joka toimii mainiosti myös äänityksiin), tuloliitäntä CD-/MP3-soittimelle sekä liitäntä lisävarusteena saatavalle jalkakytkimelle soundien vaihtamiseen, efektien ja Tap Tempon ohjaamiseen.

Ominaisuudet:
◦Digitaalinen kitaravahvistin jossa tehoa jopa 120W, 12AX7 putket ja 1x12" kaiuttimet.
◦33 Vahvistinmallia
◦25 efektiä sisältäen kolme erillistä kaikua
◦99 valmista ohjelmaa ja 8 käyttäjä paikkaa
◦Kuuloke- sekä jalkakytkinliitännät
◦Mitat ja paino: 451 x 261 x 438 mm. 14,1 kgNäytä enemmän ->

Kuvat

VOX VT80+, Mallintava 80W vahvistin, 12AX7-putki, 12
VOX VT80+, Mallintava 80W vahvistin, 12AX7-putki, 12
VOX VT80+, Mallintava 80W vahvistin, 12AX7-putki, 12
VOX VT80+, Mallintava 80W vahvistin, 12AX7-putki, 12

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.