ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> soittimet
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

RHYTHM TECH RT-5200, Alpha bongot.


Toimitus VAIN
14,90€
RHYTHM TECH RT-5200, Alpha bongot, discoland.fi
RHYTHM TECH tno: 208479

RT-5200, Alpha bongot


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 9.8 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Vain!

304.00

(ALV 0% 245.16)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Rhythm Techin Alpha sarjan bongoissa on viistot rungot joiden ansiosta ääneen on saatu selkeät yläsävelet ja lämpimät matalat taajuudet.
Kannuissa on kestävät luonnonnahkaiset kalvot, jotka muotoutuvat täydellisesti pyöristettyyn kanttiin.
Pyöristetyn kantin ansiosta soittotuntuma on miellyttävämpi kuin perinteisellä suoralla kantilla.


RT-5200 Alpha bongotNäytä enemmän ->

Kuvat

RHYTHM TECH RT-5200, Alpha bongot
RHYTHM TECH RT-5200, Alpha bongot

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.