ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> soittimet
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

RHYTHM TECH RTE-HHA, Hand Held Agogo Bell.


Toimitus VAIN
7,90€
RHYTHM TECH RTE-HHA, Hand Held Agogo Bel, discoland.fi
RHYTHM TECH tno: 208540

RTE-HHA, Hand Held Agogo Bell


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 3.4 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Vain!

57.00

(ALV 0% 45.97)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Agogo Bell

Rhythm Techin kädessä pidettävää muunnelmaa brasilialaisista agogo-kelloista voidaan soittaa kapuloilla tai niitä voidaan lyödä toisiaan vasten.

Kellot on viritetty pieniin tai suuriin tersseihin, tai kvartteihin ja kvintteihin.
Näytä enemmän ->

Kuvat

RHYTHM TECH RTE-HHA, Hand Held Agogo Bell
RHYTHM TECH RTE-HHA, Hand Held Agogo Bell

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.