ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> soittimet
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

RHYTHM TECH RTE-SHB, Square Hand Chacha Bell.


Toimitus VAIN
7,90€
RHYTHM TECH RTE-SHB, Square Hand Chacha , discoland.fi
RHYTHM TECH tno: 208541

RTE-SHB, Square Hand Chacha Bell


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 2.8 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Vain!

47.00

(ALV 0% 37.90)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Chacha Bell

Chacha-kellon kiinnitys on suunniteltu siten että kelloa voidaan soittaa taka- tai etukanttiin.

Square Hand Bell kelloa pidetään soitettaessa kädessä, jolloin voidaan toteuttaa lukuisia eri soundimuunnelmiaNäytä enemmän ->

Kuvat

RHYTHM TECH RTE-SHB, Square Hand Chacha Bell
RHYTHM TECH RTE-SHB, Square Hand Chacha Bell

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.