ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

DIMAVERY MA-10 Mini kitaravahvistin 3W teholla ja vyötärö-clip kiinnikkeellä, sisäänmeno 6.


Toimitus VAIN
7,90€
DIMAVERY MA-10 Mini kitaravahvistin 3W t, discoland.fi
DIMAVERY tno: 208550

MA-10 Mini kitaravahvistin 3W teholla ja vyötärö-clip kiinnikkeellä, sisäänmeno 6.3 jack plugilla, mukana tulee 9V paristo ja 9V virtalähde.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 1.3 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

21.00

norm. 27.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Dimavery-logo

Low price and high quality!

- This mini-amplifier is a favourite of guitar and bass player due to simple operation
- Incl. headphone jack
- Input via 6,3 mm jack/jack socket
- 3" loudspeakers
- Incl. belt-clip for flexible use
- Rotary control: Volume, Tone, On/Off
- Operation via supplied 9 V block battery or 9 V power unit


Power supply:1 x 9 V DC, 500 mA
via 9 V block or optional power supply unit
Maximum power:3 W/ 8 ohms
Input sensitivity:5 mV
Frequency range:600-6000 Hz
Dimensions:130 x 133 x 65 mm
Weight:360 gNäytä enemmän ->

Kuvat

DIMAVERY MA-10 Mini kitaravahvistin 3W teholla ja vyötärö-clip kiinnikkeellä, sisäänmeno 6.3 jack plugilla, mukana tulee 9V paristo ja 9V virtalähde.
DIMAVERY MA-10 Mini kitaravahvistin 3W teholla ja vyötärö-clip kiinnikkeellä, sisäänmeno 6.3 jack plugilla, mukana tulee 9V paristo ja 9V virtalähde.

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.