soittimet.png
soittimet (637 kpl) -> rummut ja lyömäsoittimet -> pu- ja lyömäsoitintarvikkeet

POISTO DIMAVERY 4-osainen pehmeä bägisarja rummuille.


Toimitus VAIN
14,90€
POISTO DIMAVERY 4-osainen pehmeä bägis, discoland.fi
POISTO tno: 208987

DIMAVERY 4-osainen pehmeä bägisarja rummuille


Tilaa arkisin ennen klo 14.00, lähetys samana päivänä!
Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 9.3 /kk. .
Share/Bookmark

Varastossa

Helsinki: 1

Meidän hintamme!

155.00

norm. 201.00€

Lisätiedot


Useful soft-bag for drum 4 pieces

- Nylon material
- Colour blue
- High grade quality
- Padded and stable
- With handle
- Compact and handle
- This bag is lined with high quality fake fur to guarentees save transport
- With shoulder strap

Sizes; 22", 16", 13", 12"Näytä enemmän ->

Kuvat

POISTO DIMAVERY 4-osainen pehmeä bägisarja rummuille
POISTO DIMAVERY 4-osainen pehmeä bägisarja rummuille

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.