soittimet.png
soittimet (639 kpl) -> kitaratarvikkeet -> plektrat

ERNIE BALL EB-9133 Nylon plektrat 10 kpl setti.


Toimitus VAIN
4,90€
ERNIE BALL EB-9133 Nylon plektrat 10 kpl, discoland.fi
ERNIE BALL tno: 209022

EB-9133 Nylon plektrat 10 kpl setti. Lajitelma thin, medium, heavy (3/3/4 kpl)

Osta enemmän ja säästä!
Tilaa arkisin ennen klo 14.00, lähetys samana päivänä!
Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 0.4 /kk. .
Share/Bookmark

Varastossa

Helsinki: 3

Meidän hintamme!

5.90

norm. 7.50€

Lisätiedot


Setti sis.

EB-9130. Thin 0:65
EB-9131, Medium 0:65
EB-9132, Heavy 0:65
EB-9133, Lajitelma thin, medium, heavy 0:60/kpl (3/3/4)
Näytä enemmän ->

Kuvat

ERNIE BALL EB-9133 Nylon plektrat 10 kpl setti. Lajitelma thin, medium, heavy (3/3/4 kpl)
ERNIE BALL EB-9133 Nylon plektrat 10 kpl setti. Lajitelma thin, medium, heavy (3/3/4 kpl)

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.