ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

PEAVEY POISTO! TransTube® Rage® 258 II, Kitaracombo 25W, 8" Blue Marvel speaker.


Toimitus VAIN
9,90€
PEAVEY POISTO! TransTube® Rage® 258 II, discoland.fi
PEAVEY tno: 209152

POISTO! TransTube® Rage® 258 II, Kitaracombo 25W, 8" Blue Marvel speaker. Peavey TransTube® Series –kitaracombot ovat kokeneet todellisen muodonmuutoksen sisäisesti ja ulkoisesti. Laajenettu dynamiikkavaste ja tehostettu putkiemulointi tuottavat putkivahvistimien soundin, lämmön ja ”push back” –efektin puolijohdin tekniikalla. Soundin salaisuus piilee TransTube® -etuasteessa, joka räätälöi gainin vastaamaan mitä tahansa ohjausta ja päätevahvistimessa joka reagoi etuasteeseen luonnollisella kompressiolla, joka vahvistuu kuormituksen voimistuessa. Laaja dynamiikkavaste yhdistettynä rouheaan putkisoundiin = Peavey TransTube. viileehinta


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 9.1 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

151.00

norm. 180.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Peavey Rage® 258
Peavey TransTube® Series –kitaracombot ovat kokeneet todellisen muodonmuutoksen sisäisesti ja ulkoisesti. Laajenettu dynamiikkavaste ja tehostettu putkiemulointi tuottavat putkivahvistimien soundin, lämmön ja ”push back” –efektin puolijohdin tekniikalla. Soundin salaisuus piilee TransTube® -etuasteessa, joka räätälöi gainin vastaamaan mitä tahansa ohjausta ja päätevahvistimessa joka reagoi etuasteeseen luonnollisella kompressiolla, joka vahvistuu kuormituksen voimistuessa. Laaja dynamiikkavaste yhdistettynä rouheaan putkisoundiin = Peavey TransTube®.
Rage® 258 on pieni ja ärhäkkä combo pienimuotoiseen keikkakäyttöön ja harjoitteluun. Soundi/hinta –suhde enemmän kuin kohdallaan. Putkimaista tehoa laite tuottaa terveelliset 25W. Oikeita watteja. Kaksi kytkimellä vaihdettavaa kanavaa: Clean ja Lead. Rage 258 on varustettu 3-alueisella master EQ:lla ja erityisellä 3-asentoisella EQ/Voicing –toiminnolla. Direct Out –lähtö ja kuulokeliitäntä helpottavat oloa ja eloa. Peaveyn legendaarisesta historiasta muistuttavat kuuluisat hopeanauhat, ”silver stripes”.

Ominaisuuksia
- 25 W RMS
- 8” Blue Marvel® -kaiutin
- Kaksi kytkimellä ohjattavaa kanavaa
- 3-alueinen Master EQ.
- 3-asentoinen EQ/Gain Voicing –kytkin
- Direct Out –lähtö
- Kuulokeliitäntä
- CD-tuloliitäntä
- Mitat: 40,6 (K) x 33 (L) x 20,3 (S) cm
- Paino: 5 kg

The basic building blocks of the TransTube® sound are the exclusive designs of the preamp and power amp.
The preamp section tailors gain to meet the need for any amount of drive, from crystal clear to thick, smooth sustain.
The power amp reacts just like a tube output section by responding to the preamp with natural compression that increases as the amp gets louder.
With TransTube®, you get a killer amp with widely ranging dynamics and natural "grit," just like a tube amp!

Features

- 25 watts (rms)
- 8 inch super-duty Blue Marvel® speaker
- Two switchable channels: clean and lead
- 3-band EQ
- Tape/CD input
- Modern/vintage voicing switch
- Headphone jack
Näytä enemmän ->

Kuvat

PEAVEY POISTO! TransTube® Rage® 258 II, Kitaracombo 25W, 8
PEAVEY POISTO! TransTube® Rage® 258 II, Kitaracombo 25W, 8

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.