ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> soittimet
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

PEAVEY POISTUNUT TUOTE Max® 160, Bassonuppi, 160W/4ohm ja 100W/8ohm.


Toimitus VAIN
7,90€
PEAVEY POISTUNUT TUOTE Max® 160, Basson, discoland.fi
PEAVEY tno: 209170

POISTUNUT TUOTE Max® 160, Bassonuppi, 160W/4ohm ja 100W/8ohm


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 12.8 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Vain!

396.00

(ALV 0% 319.35)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Peavey Max® 160

Tämä nuppi suunniteltiin alunperin hybridimalliksi ja on sen jälkeen siirretty MAX Series tuotteeksi. Max® 160 on varustettu ominaisuuksilla, joita vaaditaan kevyeltä, kompaktilta ja helppokäyttöiseltä bassonupilta.

Erinomainen keikalla ja harjoituksissa. Sisäänrakennettu DDT® kaiuttimien suojauspiiri takaa vuosien huolettoman käytön.
Ominaisuuksia
- 160W/4 ohmia ja 100W /8 ohmia
- 3-alueinen EQ, puoliparametrinen keskialue
- Contour -säädin
- Elektronisesti balansoitu XLR-lähtö
- DDT kaiutinsuojaus -piiri varustettuna ohituskytkimellä
- Viritysmittarin lähtöliitäntäNäytä enemmän ->

Kuvat

PEAVEY POISTUNUT TUOTE Max® 160, Bassonuppi, 160W/4ohm ja 100W/8ohm
PEAVEY POISTUNUT TUOTE Max® 160, Bassonuppi, 160W/4ohm ja 100W/8ohm

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.