ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

CALIBER POISTUNUT.


Toimitus VAIN
7,90€
CALIBER POISTUNUT......................M, discoland.fi
CALIBER tno: 209195

POISTUNUT......................MCD 250M radio, cd+ mp3 player+ 4 kpl kaiuttimia!


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 9.4 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Vain!

203.00

(ALV 0% 163.71)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Radio CD/MP3 player with fm tuner

• Max power 4x 55W
• CD/CD-R/CD-RW/MP3 playback
• Detachable frontpanel
• 18 FM presets
• Auto memory store
• 1x 2V Line out
• Aux in
• Die-cast heatsink
• RDS Radio function
• ISO connector
• Telephone mute
CALIBER MCD-250M + ULTRADRIVE UDS-16 + UDS-13

Monipuolinen Tarjouspaketti edulliseen hintaan!!! Pakettiin kuuluu Caliberin uutuus MP3-soitin, MCD-250M + Ultra Drive UDS-16 (6.5" 2-Tiekaiuttimet)+ Ultra Driven UDS-13 (5.25" 2-Tiekaiuttimet). Soittimen tekniset tiedot: RDS/MP3/CD/CD-R/RW toisto. 18 FM muistipaikkaa. Kääntyvä, irroitettava etumaski. Max teho 4x55W. Linjalähtö (2V) sekä AUX-RCA sisäänmeno. Puhelinmykistys. Esiasetetut taajuussäädöt (POP-ROCK-CLASSIC-FLAT). Basso ja diskanttisäädöt. ISO-Liitin. Kello. Nyt koko paketti tarjoushintaan 199Euroa, paketin svh.378Eur !!!

Näytä enemmän ->

Kuvat

CALIBER POISTUNUT......................MCD 250M radio, cd+ mp3 player+ 4 kpl kaiuttimia!
CALIBER POISTUNUT......................MCD 250M radio, cd+ mp3 player+ 4 kpl kaiuttimia!

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.