ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

MONACOR NR-15KS torvikaiutin alumiinista 15W max, impedanssi 8ohm, voidaan kytkeä normaaliin vahvistimeen.


Toimitus VAIN
7,90€
MONACOR NR-15KS torvikaiutin alumiinista, discoland.fi
MONACOR tno: 310144

NR-15KS torvikaiutin alumiinista 15W max, impedanssi 8ohm, voidaan kytkeä normaaliin vahvistimeen. Mitat 210 x 150 x 195 mm sekä paino 1,2kg.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 5.4 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

89.90

norm. 99.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


NR-15KS, Horn speaker

- Aluminium version
- Humidity-proof
- 8 Ohm speaker system


Technical Facts Horn speakers

Power rating 15 W MAX/8 Ohm
Frequency range 350-12000 Hz
SPL (1W/1m) 100 dB
Dimensions 210 x 150 x 195 mm
Special feature aluminiumNäytä enemmän ->

Kuvat

MONACOR NR-15KS torvikaiutin alumiinista 15W max, impedanssi 8ohm, voidaan kytkeä normaaliin vahvistimeen. Mitat 210 x 150 x 195 mm sekä paino 1,2kg.
MONACOR NR-15KS torvikaiutin alumiinista 15W max, impedanssi 8ohm, voidaan kytkeä normaaliin vahvistimeen. Mitat 210 x 150 x 195 mm sekä paino 1,2kg.

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.