ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

MONACOR NR-22KS Torvikaiutin 8ohm Horn speaker 15W.


Toimitus VAIN
7,90€
MONACOR NR-22KS Torvikaiutin 8ohm Horn s, discoland.fi
MONACOR tno: 310147

NR-22KS Torvikaiutin 8ohm Horn speaker 15W. Pienikokoinen suoraan normaali vahvistimeen kytkettävä torvikaiutin. Äänenpaine 104dB sekä mitat 135 mm x 165 mm ja paino 0,5kg. tämä on loistava variksen metsästykseen!


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 1.4 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

22.90

norm. 29.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


NR-22KS, Horn speaker

- Humidity-proof
- 8 Ohm speaker system

Technical Facts Horn speakers

Power rating 15 W MAX/8 Ohm
Frequency range 600-7000 Hz

SPL (1 W/1 m) 104 dB
Dimensions 135 mm x 165 mm
Weight 0.5 kg
Special feature plasticNäytä enemmän ->

Kuvat

MONACOR NR-22KS Torvikaiutin 8ohm Horn speaker 15W. Pienikokoinen suoraan normaali vahvistimeen kytkettävä torvikaiutin. Äänenpaine 104dB sekä mitat 135 mm x 165 mm ja paino 0,5kg. tämä on loistava variksen metsästykseen!
MONACOR NR-22KS Torvikaiutin 8ohm Horn speaker 15W. Pienikokoinen suoraan normaali vahvistimeen kytkettävä torvikaiutin. Äänenpaine 104dB sekä mitat 135 mm x 165 mm ja paino 0,5kg. tämä on loistava variksen metsästykseen!

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.