banneri-fenton-bluetooth.png sx-konsoli-ja-levari.png
ääni (3046 kpl) -> julkisten tilojen äänentoist -> kaiuttimet ulkokäyttöön

MONACOR NR-24KS torvikaiutin 30W MAX tehonkesto, kosteudenkestävä impedanssi 8ohm, voidaan kytkeä normaaliin vahvisti.


Toimitus VAIN
7,90€
MONACOR NR-24KS torvikaiutin 30W MAX teh, discoland.fi
MONACOR tno: 310148

NR-24KS torvikaiutin 30W MAX tehonkesto, kosteudenkestävä impedanssi 8ohm, voidaan kytkeä normaaliin vahvistimeen. Mitat 200mmx150mmx235 mm sekä paino 1,1kg.


Tilaa arkisin ennen klo 14.00, lähetys samana päivänä!
Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 3.1 /kk. .
Share/Bookmark

Varastossa

Helsinki: 2

Meidän hintamme!

52.00

norm. 59.00€

Lisätiedot


NR-24KS, Horn speaker

- Humidity-proof
- 8 Ohm speaker system


Technical Facts Horn speakers

Power rating 30 W MAX/8 Ohm
Frequency range 400-7000 Hz
SPL (1 W/1 m) 105 dB
Dimensions 200mmx150mmx235 mm
Weight 1.1 kg
Special feature plasticNäytä enemmän ->

Kuvat

MONACOR NR-24KS torvikaiutin 30W MAX tehonkesto, kosteudenkestävä impedanssi 8ohm, voidaan kytkeä normaaliin vahvistimeen. Mitat 200mmx150mmx235 mm sekä paino 1,1kg.
MONACOR NR-24KS torvikaiutin 30W MAX tehonkesto, kosteudenkestävä impedanssi 8ohm, voidaan kytkeä normaaliin vahvistimeen. Mitat 200mmx150mmx235 mm sekä paino 1,1kg.

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.