ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

SHURE URT, Racksovite yhdelle tai kahdelle vastaanottimelle.


Toimitus VAIN
7,90€
SHURE URT, Racksovite yhdelle tai kahdel, discoland.fi
SHURE tno: 310220

URT, Racksovite yhdelle tai kahdelle vastaanottimelle


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 2 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Vain!

34.00

(ALV 0% 27.42)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


URT, Racksovite yhdelle tai kahdelle vastaanottimelle

URT Rack Tray

Rack tray for up to two T4G, T4N, T4V and UT4 receivers. Also use the URT with Shure P6T and EP6T Transmitters and PA760 and PA765 Antenna Combiners.Näytä enemmän ->

Kuvat

SHURE URT, Racksovite yhdelle tai kahdelle vastaanottimelle
SHURE URT, Racksovite yhdelle tai kahdelle vastaanottimelle

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.