ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

BEHRINGER MICROMIX MX400 Ultrakompakti 4-kanavainen linjamixeri.


Toimitus VAIN
7,90€
BEHRINGER MICROMIX MX400 Ultrakompakti 4, discoland.fi
BEHRINGER tno: 310314

MICROMIX MX400 Ultrakompakti 4-kanavainen linjamixeri


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 3 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Vain!

50.00

(ALV 0% 40.32)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


MICROMIX MX400 Ultrakompakti 4-kanavainen linjamixeri

MX400 on kompakti ja käyttökelpoinen linjamikseri, joka on toteutettu todella vähäkohinaisilla 4580-operaatiovahvistimilla. Keyboardien alimikserinä tai kanavien loppuessa kesken MX400 on mikseri paikallaan.

Despite its ultra-compact size, this 4-channel line mixer is big on features!
Expanding on the capabilities of standard-size mixers is where the MX400 does extremely well, for example as a sub-mixer.
If you are running short on available channels on your “big” mixer and need to bring the output of three different keyboards into your mix, you can simply connect them to the MX400, work out the keyboard mix, and connect the MX400’s output to a single input on your main mixer.

It will catch your eye because it’s cute as a button, but you’ll want to own one because of what it can do for your performance.

- Ultra-compact 4-channel line mixer
- Highest sonic quality even at maximum output level
- Input Level control for each channel
- Ultra low-noise 4580 operational amplifiers for outstanding audio performance
- DC 12-Volt adapter included
- High-quality components and exceptionally rugged construction ensure long lifeNäytä enemmän ->

Kuvat

BEHRINGER MICROMIX MX400 Ultrakompakti 4-kanavainen linjamixeri
BEHRINGER MICROMIX MX400 Ultrakompakti 4-kanavainen linjamixeri
BEHRINGER MICROMIX MX400 Ultrakompakti 4-kanavainen linjamixeri
BEHRINGER MICROMIX MX400 Ultrakompakti 4-kanavainen linjamixeri

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.