Savukone.png
valo- ja erikoisefektit (2670 kpl) -> flexilight -> flexilight

EUROLITE Flexilight 19" Racklight Double Gooseneck.


Toimitus VAIN
7,90€
EUROLITE Flexilight 19
EUROLITE tno: 209607

Flexilight 19" Racklight Double Gooseneck. ammattilaisen valinta, räkkiin asennettava 12V joutsenkaula valaisin. Tämän voit helposti asentaa mihin tahansa 19" räkkiin. sisältää koko tarvittavan kiinnitysmateriaalin lukuunottamatta ruuveja. Joutsenkaulan pituus 370mm sekä paketin paino 600g. 2x tehokkaita 5W valkoisia lamppuja. 360° käännettävissä sekä virtalähde. Mukana myös on/off katkaisija sekä himmennin räkkirautaan asennettuna.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 3.7 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Valmistaja: Varastossa

Meidän hintamme!

62.00

norm. 73.00€

Lisätiedot


Useful tool for every dj-booth

- Ideal on turntables and mixers, you can`t do without this double goose neck lighting on your dj-equipment
- 19" rack installation
- Including 2 double goose lighting of high quality
- Including mounting hardware
- Ready for connection with power plug
- Delivery incl. transformator
- Elegant design
- 360 ° degree rotatable head light

Power supply: 12 V DC, 1000 mA
Dimensions (LxWxH): 490 x 45 x 400 mm
Weight: 0.8 kgNäytä enemmän ->

Kuvat

EUROLITE Flexilight 19
EUROLITE Flexilight 19

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.