ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> soittimet
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

ZOOM POISTUNUT TUOTE.


Toimitus VAIN
7,90€
ZOOM POISTUNUT TUOTE...................., discoland.fi
ZOOM tno: 310485

POISTUNUT TUOTE............................GFX-1FR Kitaramultiefekti, Ferrari red, 34 efektiä, 40 muokattavaa presettiä, krom. viritin, metallikotelo


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 5.2 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Vain!

87.00

(ALV 0% 70.16)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


GFX-1FR Kitaramultiefekti, Ferrari red, 34 efektiä, 40 muokattavaa presettiä, krom. viritin, metallikotelo

- Effect Types : 34
- Effect Module : 8
- Maximum Simultaneous Effects : 9
- Patch Memory : 40(4patches x 10banks)
- Sampling Frequency : 31.25 kHz
- A/D Conversion : 20bit 64times oversampling
- Input : 1/4"phone jack(Rated Input Level : -20dBm, Input Impedance : 470k chms)
- Output(line / headphones combined) : 1/4"Stereo Phone Jack(Maximum Output Level : +3dBm, Output Load Impedance : 10k chms or higher)
- Control Input
- Expression pedal(FP02)
- Display : 2digit, 7segment LED
- Power Requirements : AA size(LR6)Battery x 4(Optional), or AC Adaptor DC9V/300mA/center minus type(Optional, AD-0006 recommended)
- Battery Life : 24 hours or more(with alkaline batteries)
- Dimensions : 268(W) x 117(D) x 55(H)mm
- Weight : 1.0kg(without batteries)
- Optional Accessories : FP02(Expression pedal), AD-0006(AC adaptor), AA size batteriesNäytä enemmän ->

Kuvat

ZOOM POISTUNUT TUOTE............................GFX-1FR Kitaramultiefekti, Ferrari red, 34 efektiä, 40 muokattavaa presettiä, krom. viritin, metallikotelo
ZOOM POISTUNUT TUOTE............................GFX-1FR Kitaramultiefekti, Ferrari red, 34 efektiä, 40 muokattavaa presettiä, krom. viritin, metallikotelo

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.