soittimet.png
soittimet (640 kpl) -> kitaratarvikkeet -> kitaralaukut ja -kotelot

DIMAVERY Kuljetuskotelo ABS-muovista akustiselle dreadnought kitaralle.


Toimitus VAIN
9,90€
DIMAVERY Kuljetuskotelo ABS-muovista aku, discoland.fi
DIMAVERY tno: 209697

Kuljetuskotelo ABS-muovista akustiselle dreadnought kitaralle


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 5.3 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Valmistaja: Varastossa

Vain!

89.00

(ALV 0% 71.77)

Lisätiedot


ABS Hard-case for accoustic guitar

- ABS-Material
- Colour : Black
- High grade quality
- With sturdy handle and locks
- This case garantees robust protection and secure transportNäytä enemmän ->

Kuvat

DIMAVERY Kuljetuskotelo ABS-muovista akustiselle dreadnought kitaralle
DIMAVERY Kuljetuskotelo ABS-muovista akustiselle dreadnought kitaralle
DIMAVERY Kuljetuskotelo ABS-muovista akustiselle dreadnought kitaralle

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.