ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> karaoke
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

KARAOKE DVD Karaokekuninkaat POP Kotikaraoke DVD 12 pophittiä karaokeversioina, Mukana kappaleiden alkuperäismusiikki .


Toimitus VAIN
2,90€
KARAOKE DVD Karaokekuninkaat POP Kotikar, discoland.fi
KARAOKE DVD tno: 304871

Karaokekuninkaat POP Kotikaraoke DVD 12 pophittiä karaokeversioina, Mukana kappaleiden alkuperäismusiikki sekä alkuperäiset videot mukana mm.Pikkuveli- PMMPNouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 1.5 /kk. .
Share/Bookmark

Kysy toimitusaika! Mahdollisesti pitkä toimitusaika.

Vain!

25.00

(ALV 0% 20.16)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


12 pophittiä karaokeversioina

Mukana kappaleiden alkuperäismusiikki sekä alkuperäiset videot!

1. Pikkuveli- PMMP
2. Vuorien taa- Indica
3. Haaveesta totta- Idols Finalistit 2005
4. Tyhjä huone- Antti Tuisku
5. Stronger Without You- Hanna Pakarinen
6. Everything Is Everything- Beats and Styles
8. Liiku- Cheek feat. Jonna
9. Jennifer Aniston- Anssi Kela
10. Hölmö rakkaus- Scandinavian Music Group
11. Suomen neito- Jani Wickholm
12. Kaikki laulut- SaniNäytä enemmän ->

Kuvat

KARAOKE DVD Karaokekuninkaat POP Kotikaraoke DVD 12 pophittiä karaokeversioina, Mukana kappaleiden alkuperäismusiikki sekä alkuperäiset videot mukana mm.Pikkuveli- PMMP <br />
KARAOKE DVD Karaokekuninkaat POP Kotikaraoke DVD 12 pophittiä karaokeversioina, Mukana kappaleiden alkuperäismusiikki sekä alkuperäiset videot mukana mm.Pikkuveli- PMMP <br />

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.