ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> soittimet
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

VOX AD100VTH, Mallintava 100W vahvistin.


Toimitus VAIN
7,90€
VOX AD100VTH, Mallintava 100W vahvistin., discoland.fi
VOX tno: 209836

AD100VTH, Mallintava 100W vahvistin. Korkealuokkaiset vahvistinemuloinnit, efektit, Power Amp, jne.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 13.3 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Vain!

411.00

(ALV 0% 331.45)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


AD100VTH

Mallintava 100W vahvistin.
Korkealuokkaiset vahvistinemuloinnit yhdistettynä sisäänrakennettuihin efekteihin antavat mahdollisuuden loihtia sinulle parhaiten sopivia soundeja.
Power Amp kontrollin avulla saat aikaan muhkeita soundeja pienilläkin äänenvoimakkuuksilla ilman että soundin luonne kärsii.
• 11 vahvistinmallinnusta
• 11 efektiä
• 11 presettiä, 2 muistipaikkaa
• Efektilenkki
• Kuuloke/linja ulostuloNäytä enemmän ->

Kuvat

VOX AD100VTH, Mallintava 100W vahvistin. Korkealuokkaiset vahvistinemuloinnit, efektit, Power Amp, jne.
VOX AD100VTH, Mallintava 100W vahvistin. Korkealuokkaiset vahvistinemuloinnit, efektit, Power Amp, jne.

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.