ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> soittimet
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

VOX DA15, 15W digitaalinen vahvistin jossa on 11 vahvistin-tyyppiä jotka pystyvät tuottamaan kaikki sävyt kauniin puh.


Toimitus VAIN
7,90€
VOX DA15, 15W digitaalinen vahvistin jos, discoland.fi
VOX tno: 209848

DA15, 15W digitaalinen vahvistin jossa on 11 vahvistin-tyyppiä jotka pystyvät tuottamaan kaikki sävyt kauniin puhtaista aina lyijynraskaisiin särösoundeihin. 11:sta efektiohjelman avulla maustat lopullisen soundin valmiiksi


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 10.9 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Vain!

181.00

(ALV 0% 145.97)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


DA15

15W digitaalinen vahvistin jossa on 11 vahvistin-tyyppiä jotka pystyvät tuottamaan kaikki sävyt kauniin puhtaista aina lyijynraskaisiin särösoundeihin.

11:sta efektiohjelman avulla maustat lopullisen soundin valmiiksi.
Kun soundi on valmis tallennat sen näppärästi kahteen muistipaikkaan joita voi kontrolloida kontrollipaneelista tai jalkakytkimellä (lisävaruste).
• 8" Vox alkuperäiskaiutin
• 11 efektiä, joista 7 yhdistelmäefektiä
• 11 vahvistin variaatiota
• 2 käyttäjän muistipaikkaa tallennusta varten
• Kaiutinemuloinnilla varustettu kuuloke-ulostulo


Näytä enemmän ->

Kuvat

VOX DA15, 15W digitaalinen vahvistin jossa on 11 vahvistin-tyyppiä jotka pystyvät tuottamaan kaikki sävyt kauniin puhtaista aina lyijynraskaisiin särösoundeihin. 11:sta efektiohjelman avulla maustat lopullisen soundin valmiiksi
VOX DA15, 15W digitaalinen vahvistin jossa on 11 vahvistin-tyyppiä jotka pystyvät tuottamaan kaikki sävyt kauniin puhtaista aina lyijynraskaisiin särösoundeihin. 11:sta efektiohjelman avulla maustat lopullisen soundin valmiiksi

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.