ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> soittimet
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

KORG AX3000B, Tehokas multi-efekti sähköbassolle, REMS & mallinnukset.


Toimitus VAIN
7,90€
KORG AX3000B, Tehokas multi-efekti sähk, discoland.fi
KORG tno: 209886

AX3000B, Tehokas multi-efekti sähköbassolle, REMS & mallinnukset


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 12.8 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Vain!

396.00

(ALV 0% 319.35)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


AX3000B

Tehokas multi-efekti sähköbassolle toteutettuna REMS-teknologialla laadukkaine mallinnuksineen klassisista ja moderneista bassovahvistimista.

Efektiosio ei sisällä ainoastaan klassisia efektejä kuten chorus, kompressori. Delay, EQ jne, vaan täältä löytyy myös tuoreita ja tuhteja efektejä kuten bass-synth sekä filter-efektit jotka antavat soundiisi "sitä jotakin" kun apua tarvitaan.
AX3000B sisältää sisäänrakennetun efektilenkin, ekspressio pedaalin efektien ja "Step-Sequencer" toiminnon reaaliaikaiseen kontrollointiin.

Lisänä myös digitaaliset ulostulot (optinen S/P DIF sekä MIDI) suoraan liitäntään ja helppokäyttöiseen muokkaukseen tietokoneen kautta.

• 96 muistipaikkaa (24 pankkia x 4 kanavaa)
• Sisäänrakennettu viritysmittari
• MIDI IN, OUT
• Editoriohjelma (Ladattavissa Korg kotisivuilta)
• Mitat ja paino: 500 x 241 x 72mm. 3.6kg


Näytä enemmän ->

Kuvat

KORG AX3000B, Tehokas multi-efekti sähköbassolle, REMS & mallinnukset
KORG AX3000B, Tehokas multi-efekti sähköbassolle, REMS & mallinnukset

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.