soittimet.png
soittimet (640 kpl) -> viritysmittarit, metronomit -> viritysmittarit, metronomit

BEHRINGER CHROMATIC TUNER TU300 Ultimate Guitar/Bass Tuner, kromaattinen kitaran/basson viritysmittari! TU300 on pedaali.


Toimitus VAIN
7,90€
BEHRINGER CHROMATIC TUNER TU300 Ultimate, discoland.fi
BEHRINGER tno: 310528

CHROMATIC TUNER TU300 Ultimate Guitar/Bass Tuner, kromaattinen kitaran/basson viritysmittari! TU300 on pedaalimallinen viritin, jolla virität helposti ja - kiitos bypass -toiminnon - kuulumattomasti kitaran ja basson, Kromaattisen virityksen lisäksi pedaalista löytyy 6 muuta perusvirettä!


Tilaa arkisin ennen klo 14.00, lähetys samana päivänä!
Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 1.7 /kk. .
Share/Bookmark

Varastossa

Helsinki: 2

Meidän hintamme!

29.00

norm. 39.00€

Lisätiedot


TU300 on pedaalimallinen viritin, jolla virität helposti ja - kiitos bypass -toiminnon - kuulumattomasti kitaran ja basson. Kromaattisen virityksen lisäksi pedaalista löytyy 6 muuta perusvirettä.

Introducing the Accurate CHROMATIC TUNER TU300 from BEHRINGER

The TU300 stomp box offers you a quick and easy way to tune your guitar. It gives you comprehensive tuning capabilities when you’re on stage or in the studio.
This tuner gives you 7 different tuning modes including Regular, Flat, Double Flat and Chromatic mode. The TU300 features a precise single-digit LED display and 11-point Stream Meter which ensure accurate tuning. A cool blue status LED for effect on/off and battery check plus a first-class electronic on/off switch for highest signal integrity in bypass mode are included. The TU300 runs on a 9 V battery or a DC power supply (not included).Näytä enemmän ->

Kuvat

BEHRINGER CHROMATIC TUNER TU300 Ultimate Guitar/Bass Tuner, kromaattinen kitaran/basson viritysmittari! TU300 on pedaalimallinen viritin, jolla virität helposti ja - kiitos bypass -toiminnon - kuulumattomasti kitaran ja basson, Kromaattisen virityksen lisäksi pedaalista löytyy 6 muuta perusvirettä!
BEHRINGER CHROMATIC TUNER TU300 Ultimate Guitar/Bass Tuner, kromaattinen kitaran/basson viritysmittari! TU300 on pedaalimallinen viritin, jolla virität helposti ja - kiitos bypass -toiminnon - kuulumattomasti kitaran ja basson, Kromaattisen virityksen lisäksi pedaalista löytyy 6 muuta perusvirettä!

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.