vuokraus (104 kpl) -> show world vuokraus -> pelit & leikit

VUOKRAUS Gladiaattorit, kaksintaistelupeli TV:n gladiaattoreista tuttu kilpailu, jossa kaksi gladiaattoria ottavat mitta.


Toimitus VAIN
0€
VUOKRAUS Gladiaattorit, kaksintaistelupe, discoland.fi
VUOKRAUS tno: 900004

Gladiaattorit, kaksintaistelupeli TV:n gladiaattoreista tuttu kilpailu, jossa kaksi gladiaattoria ottavat mittaa toisistaan tynnyreiden päällä voimiensa tunnossa. Alla on pomppulinna, joten pudotus on pehmeä. Ei mikään helppo laji!!!


Tilaa arkisin ennen klo 14.00, lähetys samana päivänä!
Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 9.2 /kk. .
Share/Bookmark

Varastossa

Helsinki: 32766

Meidän hintamme!

200.00

norm. 250.00€

Lisätiedot


Gladiaattorit peli vain nouto, ei nettitilauksia.

TV:n gladiaattoreista tuttu kilpailu, jossa kaksi gladiaattoria ottavat mittaa toisistaan tynnyreiden päällä voimiensa tunnossa.
Alla on pomppulinna, joten pudotus on pehmeä.
Ei mikään helppo laji!

Gladiaattoritolpat, joilta yritetään pudottaa vastustaja alas. Puhallettava pehmeä patja, jolle pudotaan.
Koko: Lev. 6m, syv. 4m, kork. 1m.

Paino: 90 kg.
Sähköntarve: 230V / 7.3A.
Suositeltava kuljetusmuoto: pakettiauto.

Hinta alkaen 200,00€/vrk

Kysy tarjous pidemmäksi ajaksi, yrityksille toimitukset ympäri Suomen!
Näytä enemmän ->

Kuvat

VUOKRAUS Gladiaattorit, kaksintaistelupeli TV:n gladiaattoreista tuttu kilpailu, jossa kaksi gladiaattoria ottavat mittaa toisistaan tynnyreiden päällä voimiensa tunnossa. Alla on pomppulinna, joten pudotus on pehmeä. Ei mikään helppo laji!!!
VUOKRAUS Gladiaattorit, kaksintaistelupeli TV:n gladiaattoreista tuttu kilpailu, jossa kaksi gladiaattoria ottavat mittaa toisistaan tynnyreiden päällä voimiensa tunnossa. Alla on pomppulinna, joten pudotus on pehmeä. Ei mikään helppo laji!!!

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.