vuokraus (104 kpl) -> show world vuokraus -> äänentoistopaketit

VUOKRAUS Äänisetti 1.


Toimitus VAIN
7,90€
VUOKRAUS Äänisetti 1. 5.4kW, tehokas s, discoland.fi
VUOKRAUS tno: 900051

Äänisetti 1. 5.4kW, tehokas setti bileisiin tai bändille. Soveltuu isoihin tiloihin.. Hinta laite/vrk - EI VOI TILATA NETTIKAUPAN KAUTTA
Tilaus puhelimitse: (09) 342 4220 tai sähköpostitse webshop@discoland.fiTilaa arkisin ennen klo 14.00, lähetys samana päivänä!
Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 11.3 /kk. .
Share/Bookmark

Varastossa

Helsinki: 32760

Vain!

350.00

(ALV 0% 282.26)

Lisätiedot


Äänisetti 1.

Soveltuvuus: Isohkot tilaisuudet 150-500 henkeä.!

2 kpl A-2700 vahvistimia
1 kpl DXO-24E digitaalinen jakosuodin
2 kpl PSSO 2x15" passiivisubwoofereita
4 kpl DLSS TL-321 yläpäitä
Kaapelit

Hinta alkaen 350,00€/vrk

Kysy tarjous!Näytä enemmän ->

Kuvat

VUOKRAUS Äänisetti 1. 5.4kW, tehokas setti bileisiin tai bändille. Soveltuu isoihin tiloihin..

<B>Hinta laite/vrk - EI VOI TILATA NETTIKAUPAN KAUTTA</br>
Tilaus puhelimitse: (09) 342 4220 tai sähköpostitse webshop@discoland.fi</B>
VUOKRAUS Äänisetti 1. 5.4kW, tehokas setti bileisiin tai bändille. Soveltuu isoihin tiloihin..

<B>Hinta laite/vrk - EI VOI TILATA NETTIKAUPAN KAUTTA</br>
Tilaus puhelimitse: (09) 342 4220 tai sähköpostitse webshop@discoland.fi</B>

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.