SAMSON AirLine 77 Fitness - Pe... Discoland verkkokauppa - Valikoimassa on yli 12 000 tuotetta.

Pioneer

Omnitronic

Philips

Kesatarjous

VocoPro

Eurolite

Reloop

AKG

PSSO

ADJ

Beamz

Skytec

Powerdynamics

Numark

Mackie

Power

Deanmarkley

HAMA

MONACOR

SCHULZ

Magma

UDG

Accu-Cable

Accu-Case

Scanic

Glorious

GUIL

Sommer

Madrix

Finnhits

Zoom

DBX

Crown

Futurelight

JBL

Dimavery

Antari

JEM

Yamaha

Skytronic

Soundcraft

Nativeinstruments

RCF

Neutrik

Elation

Melhome

suihkulahde

Shure

Peavey

VOX

Marshall

Acer

Omnilux

Slappa

Laulavakoira

Duratruss

Alutruss

Aerial

Samson

Tatsia

Pokkari

Magnum

Martin

Panasonic

SONY

Halloween

Behringer

VUOKRAUS

Europalms

Ernie Ball

DECO

Focusrite

UVLOISTE

Kramer

POISTO

ENTTEC

DZN

ORTOFON

Maestro

SERATO

ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

SAMSON AirLine 77 Fitness - Performance Headset System.


Toimitus VAIN
7,90€
SAMSON AirLine 77 Fitness - Performance , discoland.fi
SAMSON tno: 406788

AirLine 77 Fitness - Performance Headset System. Useilla taajuuksilla saatavilla. Helppo ja vaivaton käyttää. Integroitu pantamikrofoni-lähetin on erittäin kevyt (vain 58 g) ja se toimii yhdellä AAA-paristolla 14 tuntia. UHF-vastaanotin CR77 on tämän langattoman järjestelmän perusta. CR77 on True Diversity-vastaanotin ns. puoliräkkiformaatissa, varustettu squelch- ja lähtötason säädöillä. Balansoitu XLR- ja balansoimaton jakkilähtö.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 11.3 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

349.00

norm. 443.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Helppo ja vaivaton käyttää. Integroitu pantamikrofoni-lähetin on erittäin kevyt (vain 58 g) ja se toimii yhdellä AAA-paristolla 14 tuntia.

UHF-vastaanotin CR77 on tämän langattoman järjestelmän perusta. CR77 on True Diversity-vastaanotin ns. puoliräkkiformaatissa, varustettu squelch- ja lähtötason säädöillä. Balansoitu XLR- ja balansoimaton jakkilähtö.


AH1-QV on headsetmikrofoni ja lähetin samassa. On/Off kytkin, Input Sensitivity- ja mute-säätimet sekä multitoiminnollinen LED-valo.
•Lähettimessä on mute- ja virtakytkin
•Vastaanottimessa säädettävä squelch, XLR ja 6,3 mm -lähdöt
•Vastaanottimelle kiinnitysteline vakiona
•Muuntaja ja välikaapeli

Uudet taajuudet N 600-700Mhz E taajuudet 860- 865Mhz

The AirLine 77 UHF Headset System offers a true wireless experience with no beltpacks and no cables, allowing complete freedom of mobility. The system includes the AH1 headset transmitter, along with the CR77 receiver.

The AirLine headset transmitters feature the Samson Qe Fitness and QV10e Vocal microphone elements. The Qe and QV10e headsets were designed to go around the back of your head rather than over the top. This allows the transmitter to be attached directly to the headband, out of the way and completely unobtrusive, while being comfortable and secure during performances or group fitness classes.

Both the Qe and the QV10e are designed with unidirectional microphones and cardioid pickup patterns that reject feedback. The Qe Fitness headset is ideal for group fitness instructors who need a durable headset that will remain in place despite repetitious movement. The QV10e Vocal headset has a microphone element that's perfect for singers who need hands free performance.

All of the AirLine transmitters operate on inexpensive and lightweight AAA batteries that offer 14 hours of operation on a single battery.

The core of the receiver system is the CR77 true-diversity half-rack UHF receiver. It works flawlessly with all AirLine UHF transmitters. Featuring a front panel display with large multi-segment audio level and RF level LED meters, and a large rotary volume knob that allows easy adjustment of audio output, the CR77 takes all of the guesswork out making your wireless system perform.

Its synthesized PLL frequency control circuitry keeps the signal locked and true while dual tuned molded antennas with LEDs monitor the true-diversity operation. The rear panel features balanced XLR and unbalanced 1/4-inch outputs allowing flexible connection options. In addition, two CR77 receivers can be rackmounted together in a single space rack adapter available as an added accessory.

With AirLine Wireless, you get complete wireless freedom that's good to go anywhere the music takes you.


XLR and unbalanced 1/4-inch outputs with mic/line level output switch
Headset transmitter features power/battery LED, power switch and mute switch
Headset condenser mic is sweat resistant and employs unidirectional cardioid pickup pattern for great sound
True diversity UHF wireless headset system with PLL frequency control
CR77 receiver features multi-segment audio level and RF level LED meters
Squelch and volume control
AC adapter and 1/4-inch to 1/4-inch cable included


Näytä enemmän ->

Kuvat

SAMSON AirLine 77 Fitness - Performance Headset System. Useilla taajuuksilla saatavilla. Helppo ja vaivaton käyttää. Integroitu pantamikrofoni-lähetin on erittäin kevyt (vain 58 g) ja se toimii yhdellä AAA-paristolla 14 tuntia. 
UHF-vastaanotin CR77 on tämän langattoman järjestelmän perusta. CR77 on True Diversity-vastaanotin ns. puoliräkkiformaatissa, varustettu squelch- ja lähtötason säädöillä. Balansoitu XLR- ja balansoimaton jakkilähtö.
SAMSON AirLine 77 Fitness - Performance Headset System. Useilla taajuuksilla saatavilla. Helppo ja vaivaton käyttää. Integroitu pantamikrofoni-lähetin on erittäin kevyt (vain 58 g) ja se toimii yhdellä AAA-paristolla 14 tuntia. 
UHF-vastaanotin CR77 on tämän langattoman järjestelmän perusta. CR77 on True Diversity-vastaanotin ns. puoliräkkiformaatissa, varustettu squelch- ja lähtötason säädöillä. Balansoitu XLR- ja balansoimaton jakkilähtö.

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.